Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A CUPRA Formentor a rangos Év Autója 2021 díj hét döntős jelöltje között

A CUPRA Formentor a rangos Év Autója 2021 díj hét döntős jelöltje között

2021. január 12.
A CUPRA első egyedi tervezésű és fejlesztésű autóját a nemzetközileg elismert Év Autója 2021 díjra jelölték. Az Év Autója 2021-et 60 rangos autós újságíróból álló testület bírálja el 23 európai országot képviselve.

A CUPRA Formentor a rangos Év Autója 2021 díj hét döntős jelöltje között

2018 februárjában született meg a CUPRA, a rendhagyó, kihívó márka, amely most egy teljesen új termék portfóliót kínál: CUPRA Ateca, CUPRA Leon és CUPRA Formentor. A CUPRA releváns márka a piacon, amelyet most a CUPRA Formentor jelölésével a rangos Év Autója 2021 díj hét döntőse közé történt beválasztása is megerősített.

A CUPRA Formentor, a márka első egyedi tervezésű és fejlesztésű járműve, hat másik döntőbe került modellel együtt vív meg a végső győztes címért.

"A CUPRA Formentor jelölése az idei Év Autója díjra tisztelgés a márka teljes csapatának kemény munkája és odaadása előtt" - mondta Wayne Griffiths, a CUPRA és a SEAT elnöke.

„A CUPRA Formentor - első egyedi tervezésű és fejlesztésű modellünk - igazi fordulópontot jelent: olyan dimenziót hoz a piacra, amelyre még nem volt példa, elősegítve a márka láthatóbbá és vonzóbbá tételét. A CUPRA Formentorral új, növekvő szegmenshez csatlakozunk Európában.”

A CUPRA Formentor egy nagy teljesítményű autó előnyeit egyesíti egy SUV tulajdonságaival. Ez egy olyan jármű, amely összefogja a mai vásárlók igényeit olyan választékkal, amely megkülönbözteti és kiemeli az átlagból. Hét különböző hajtáslánc széles skálája, köztük két plug-in hibrid változat, egy teljesen összekapcsolt élmény, valamint a legfejlettebb biztonsági és kényelmi rendszerek emelik új szintre a crossover kupét. És most új módon vállalja fel a versenyt.

Az Év Autója 2021 megválasztásához Európa-szerte elismert autos újságírókból álló zsűri jön össze azzal a céllal, hogy megtalálják a legkiemelkedőbb új autókat.

A díj zsűrije 60 tagból áll, akik 23 európai országot képviselnek, akik együtt választják ki a végső győztest. A nyertest március 1-jén hirdetik ki.

A CUPRA Formentor a rangos Év Autója 2021 díj hét döntős jelöltje között
Kulcsszavak: Cupra, év autója, Formentor
 
A CUPRA a Ducati új szponzora a Moto GP világbajnokságon A CUPRA a Ducati új szponzora a Moto GP világbajnokságon A Ford Mustang lehet a Világ Év Autója? A Ford Mustang lehet a Világ Év Autója? A CUPRA Formentor a rangos Év Autója 2021 díj hét döntős jelöltje között Irányjelző Közlekedési Magazin májusi ajánló Legyen hibrid vagy legyen az Év Autója? Legyen hibrid vagy legyen az Év Autója? Az új Volkswagen Passat lett a 2015-ös „Év Autója” Az új Volkswagen Passat lett a 2015-ös „Év Autója”
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1