Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A vadonatúj KONA N modellel bővül a Hyundai N család

A vadonatúj KONA N modellel bővül a Hyundai N család

2021. január 13.
A vadonatúj Hyundai KONA N az N modellcsalád soron következő tagja. Az első szabadidőjármű az N modellcsaládban. A szabadidőjárművek előnyeit kompromisszumot nem ismerő vezetési élménnyel kombinálja.

A vadonatúj KONA N modellel bővül a Hyundai N család

A Hyundai Motor hivatalosan is bejelentette, hogy a vadonatúj Hyundai KONA N lesz a nagyteljesítményű N sportmodell-család következő tagja, egyben a Hyundai kínálatának első kifejezetten sportos szabadidőjárműve. Mivel a KONA alapkivitele is igen nagy népszerűségnek örvend világszerte, komoly várakozás előzi meg a nagyteljesítményű KONA modellváltozat érkezését.

„Nagy izgalommal bővítjük ki az i30 N esetében olyan sikeres, és utóbb az i20 N modellnél is alkalmazott receptünket márkánk egyik legnépszerűbb szabadidőjárművére: a KONA-ra.” – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingért és termékekért felelős alelnöke. „A KONA N modellváltozat bevezetésével új szintre lép a Hyundai sportmárkája.”

A vadonatúj KONA N sebességváltója egy N DCT nyolcfokozatú, nedves duplakuplungos egység lesz. A 2,0 literes turbómotorral párosított erőátviteli egység erőteljes, mégis finom vezetési élményt biztosít. Ahogy az N modellcsalád más tagjai, a vadonatúj KONA N is kivételesen sportos funkciókat kínál, a rajtautomatikától kezdve a magával ragadó hangzásig.

A vadonatúj KONA N modellel bővül a Hyundai N család

„A vadonatúj KONA N az N sportmárka első szabadidőjárműve.” – nyilatkozta Till Wartenberg, a Hyundai Motor Group N márkamenedzsmentért és motorsport részlegért felelős alelnöke. „Sportos crossoverként pedig sokoldalú, praktikus megoldásokkal társítja a többi N modelltől már megszokott vezetési élményt. Az N almárka rajongói élvezettel használhatják majd mindenütt, a közúton éppúgy, mint a versenypályán.”

A Hyundai N sportmárkája, amely annak idején az i30 N modellel robbant be a nagyteljesítményű járművek piacára, 2021-ben tovább bővíti kínálatát. Az eddiginél sokszínűbb kínálatnak – például a már bemutatott i20 N kisautónak és a hamarosan érkező KONA N crossovernek – köszönhetően az N márka olyan, élvezetesen vezethető autókat kínál, amelyek maximálisan kielégítik az autóvezetésben örömüket lelő ügyfelek minden elvárását.

További tájékoztatás a következő hetek során várható.

A vadonatúj KONA N modellel bővül a Hyundai N családKulcsszavak: bemutató, Hyundai, Kona, Kona N, új modell
 
Az új Mercedes-Benz CLS harmadik generációja 2018 márciusától rendelhető Az új Mercedes-Benz CLS harmadik generációja 2018 márciusától rendelhető A vadonatúj KONA N modellel bővül a Hyundai N család A Citroen bemutatja az ázsiai piacra szánt C3-XR crossovert Új színekben pompázik a Ford Fiesta Új színekben pompázik a Ford Fiesta A Hyundai i10 és Grand Santa Fe első helyezést ért el az AutoBild díjkiosztóján A Hyundai i10 és Grand Santa Fe első helyezést ért el az AutoBild díjkiosztóján Még az év vége előtt bemutatkoznak az új Defender 90 és 110 modellek haszonjármű kivitelei Még az év vége előtt bemutatkoznak az új Defender 90 és 110 modellek haszonjármű kivitelei
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1