Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
ŠKODA KUSHAQ – Dizájnrajzok kínálnak ízelítőt az indiai piac számára készülő új SUV-modellről

ŠKODA KUSHAQ – Dizájnrajzok kínálnak ízelítőt az indiai piac számára készülő új SUV-modellről

2021. február 19.
A VISION IN koncepciótanulmány markáns formavilágát veszi át a ŠKODA középkategóriájú SUV-modellje sorozatgyártású változata számára. A ŠKODA KUSHAQ modellel veszi kezdetét az INDIA 2.0 projekt keretében induló termékoffenzíva.

ŠKODA KUSHAQ – Dizájnrajzok kínálnak ízelítőt az indiai piac számára készülő új SUV-modellről

Két dizájnrajzzal immár konkrét betekintést kínál új KUSHAQ modelljére a ŠKODA. Az indiai piacra tervezett középkategóriájú SUV formavilágát a ŠKODA VISION IN koncepciótanulmány markáns megjelenése határozza meg. Műszakilag a KUSHAQ a Volkswagen Csoport moduláris keresztmotoros platformjának a ŠKODA AUTO által kifejezetten India számára átdolgozott MQB-A0-IN változatára épül és az INDIA 2.0 termékoffenzíva keretében az első a ŠKODA és a Volkswagen azon négy modellje közül, amelyeket helyben, azaz Indiában gyártanak majd. A ŠKODA KUSHAQ világpremierjére 2021. március 18-án kerül sor.

Az egyik dizájnrajzon az új ŠKODA KUSHAQ erőteljes kialakítású eleje látható. A modell nevének eredete az ősi indiai szanszkrit nyelvre vezethető vissza, amelynek „Kushak” szava „királyt” vagy „uralkodót” jelent. Feltűnőek az éles metszésű, kétrészes fényszórók, amelyek egészen a széles ŠKODA hűtőrácsig nyúlnak. Az alsó védőidommal kialakított, masszív első lökhárító a SUV-modell atletikus megjelenését hangsúlyozza.

A második rajz az új ŠKODA KUSHAQ hátulját ábrázolja, amelynek letisztult formáit megnyújtott tetőlégterelő és a lökhárító robusztus diffúzoreleme fogja közre. A kompakt SUV-modell hátsó lámpáit a márkára jellemző kristályhatású struktúrák díszítik, a csomagtérajtón pedig önálló betűkkel szerepel a „ŠKODA” felirat.


ŠKODA KUSHAQ – Dizájnrajzok kínálnak ízelítőt az indiai piac számára készülő új SUV-modellről

Az új ŠKODA KUSHAQ és az elkövetkező volumenmodellek műszaki alapjául egyaránt a helyben kifejlesztett és gyártott MQB-A0-IN platform szolgál, amelyet már az új, szigorúbb indiai biztonsági és károsanyag-kibocsátási követelmények jegyében terveztek. A tervekben az új modellek igen magas, 95 százalékos lokalizációs szintje szerepel, amelyhez a ŠKODA AUTO pune-i műszaki centrumában zajlik a fejlesztés.

Kulcsszavak: bemutató, Compact SUV, KUSHAQ, premier, skoda
 
Törpe crossoverrel bővítheti kínálatát a Lexus Törpe crossoverrel bővítheti kínálatát a Lexus Svéd luxus - Volvo S90 Svéd luxus - Volvo S90 Fiat 500L Trekking világpremier Genfben Fiat 500L Trekking világpremier Genfben A Suzuki a 87. nemzetközi Genfi Autószalonon mutatta be az európai piacra szánt, teljesen megújult modellt A Suzuki a 87. nemzetközi Genfi Autószalonon mutatta be az európai piacra szánt, teljesen megújult modellt Az Infiniti a Frankfurti Autószalonon mutatatta be a prémium kompakt kategóriába tartozó új koncepcióautóját, a Q30 Concept-et. Az Infiniti a Frankfurti Autószalonon mutatatta be a prémium kompakt kategóriába tartozó új koncepcióautóját, a Q30 Concept-et.
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1