Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Land Rover 2024-ig meghosszabbítja globális partnerségét a Virgin Galactic céggel

A Land Rover 2024-ig meghosszabbítja globális partnerségét a Virgin Galactic céggel

2021. március 31.
A kereskedelmi űr-légitársaság legújabb, VSS Imagine űrhajója leleplezését a Range Rover Astronaut Edition támogatja. A hosszabbítás tízéves partnerséget eredményez a kaland, az innováció és a felfedezés terén világelső cégek között. A Land Rover továbbra is támogatja a Virgin Galactic mindennapi működését.

A Land Rover 2024-ig meghosszabbítja globális partnerségét a Virgin Galactic céggel

A Land Rover bejelentette globális partnersége hároméves meghosszabbítását a Virgin Galactic-kal, a világ első kereskedelmi célú űr-légitársaságával.

Ma mutatták be a Virgin Galactic legújabb űrhajóját, amelyet a Land Rover a Range Rover Astronaut Edition kiadásával támogat. A Land Rover továbbra is a Virgin Galactic mindennapi működésének integrált része marad, amíg a vállalat a ’SpaceShipTwo’ segítségével próbarepüléseket hajt végre, majd rendszeres kereskedelmi szolgáltatásba kezd.

A Land Rover járművei a Virgin Galactic csapat mindennapi életének részét képezik, ez magában foglalja az űrjárművek vontatását, felszerelések szállítását és a kifutópályák felszabadítását a felszállás előtt. Kulcsszerepet játszottak a vállalat első két űrrepülése során, amelyek révén a Virgin Galactic lett az első magáncég, amely embereket repített az űrbe egy kereskedelmi szolgáltatásra tervezett űrhajón. A Land Rover flottája támogatta a Virgin Galactic áthelyezését a kaliforniai mojave-i gyártó és tesztelő létesítményekből az új-mexikói ’Spaceport America’-ba, a világ első erre a célra épített kereskedelmi űrkikötőjébe.

A Virgin Galactic már mintegy 600 leendő űrhajós ügyfelet toborzott, akiket a ’Spaceport America’-ból induló járataikhoz Land Rover járművekkel szállítanak.

A Land Rover 2024-ig meghosszabbítja globális partnerségét a Virgin Galactic céggel

2019-ben a Virgin Galactic alapítója, Sir Richard Branson és a Jaguar Land Rover kreatív igazgatója, Prof. Gerry McGovern OBE bemutatta a Range Rover Astronaut Edition-t. A Land Rover SV Bespoke által készített és kizárólag a Virgin Galactic leendő ügyfeleinek kínált luxusterepjárók egyszerre ünneplik a partnerség közös értékeit, illetve a Jövő Űrhajósai közösségének történelmi hozzájárulását az űr demokratizálásához.

A Virgin Galactic-nak nyolc nagy tapasztalattal rendelkező pilótája van, és a társaság már készül a következő rakétahajtású próbarepülésére Új-Mexikóban. Sir Richard Branson alapító azt tervezi, hogy 2021 során végrehajtja első űrrepülését.

Kulcsszavak: együttműködés, Land Rover, Virgin Galactic
 
Önállóan közlekedő teherautókról szóló, globális együttműködésről állapodott meg a TRATON GROUP és a TuSimple Önállóan közlekedő teherautókról szóló, globális együttműködésről állapodott meg a TRATON GROUP és a TuSimple Az új Land Rover Defender 1,2 millió tesztkilométert tett meg a fejlesztése során Az új Land Rover Defender 1,2 millió tesztkilométert tett meg a fejlesztése során Startup vállalkozásokat támogat a Honda Európában Startup vállalkozásokat támogat a Honda Európában A Goodyear kamion-versenyabroncsokról szóló szerződést írt alá az FIA-val A Goodyear kamion-versenyabroncsokról szóló szerződést írt alá az FIA-val A Land Rover 2024-ig meghosszabbítja globális partnerségét a Virgin Galactic céggel A Scania együttműködési megállapodást írt alá a német emelőhátfal-gyártó vállalattal, a Bär Cargolift-tel
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1