Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Új modell a Volkswagen márkánál: érkezik a Taigo!

Új modell a Volkswagen márkánál: érkezik a Taigo!

2021. március 31.
A Volkswagen most először enged betekintést új, sportos SUV kupé modelljének világába, amely várhatóan az év végén érkezik majd. A Taigo megjelenésével egy sportos crossover modellel bővül a Volkswagen SUV kínálata a kisautók szegmensében.

Új modell a Volkswagen márkánál: érkezik a Taigo!

Az új Taigo rajtra készen áll! A modell hivatalos európai bemutatója előtt a Volkswagen felfedi hamarosan érkező crossover modelljének nevét. A Taigo új beszállóként a Volkswagen SUV kínálatát erősíti a kisautók kategóriájában. Az új modell dinamikus és érzelemgazdag formatervével hódít és vezetéstámogató rendszerek széles választékát illetve a legkorszerűbb hálózatba kapcsolhatósági megoldásokat vonultatja fel.

Akik egy, a megemelt üléspozíciót és a sportos kupé sziluettet egyesítő crossover szabadidőautóra (CUV – Crossover Utility Vehicle) vágytak, végre nem kell tovább várniuk. Az új Taigo gazdaságos TSI motorokkal érkezik a piacra, a szériafelszereltség részeként biztosítja a LED fényszórókat, modern kezelési koncepciót, teljesen digitalizált vezetőfülkét és vezetéstámogató rendszerek egész sorát kínálva az ügyfeleknek.

A Taigo alapja a sikeres Nivus modell Brazíliából, az európai piacra készülő darabokat pedig a spanyolországi Pamplonában gyártja a márka. Az új crossover szabadidőautó idén nyáron mutatkozik be, piaci bevezetése pedig 2021. év végén várható.

Új modell a Volkswagen márkánál: érkezik a Taigo!


Kulcsszavak: suv, Taigo, új modell, volkswagen
 
A Volkswagen Kaliforniában mutatta be az Atlas Cross Sport és Atlas Tanoak tanulmányautókat A Volkswagen Kaliforniában mutatta be az Atlas Cross Sport és Atlas Tanoak tanulmányautókat Új modell a Volkswagen márkánál: érkezik a Taigo! 2015-re jön a harmadik generációs Murano Jövőre jön a megújult a Citroen C4 Jövőre jön a megújult a Citroen C4 A Ford az új, sportos Kuga ST-Line modellel gazdagítja SUV-kínálatát A Ford az új, sportos Kuga ST-Line modellel gazdagítja SUV-kínálatát A Volkswagen Csoport 2020-ig 95 g/km csökkenti autóinak CO2 kibocsátását A Volkswagen Csoport 2020-ig 95 g/km csökkenti autóinak CO2 kibocsátását
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1