Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Kedvezményes tarifákkal látogatható a Planet Budapest Expo a SHARE NOW autóival

Kedvezményes tarifákkal látogatható a Planet Budapest Expo a SHARE NOW autóival

2021. november 30.
Kiállítóként vesz részt a SHARE NOW a visegrádi országok közös, fenntartható fejlődéssel foglalkozó rendezvényén, a Planet Budapest Expón. Ebből az alkalomból az autómegosztó cég kedvezményesen biztosítja saját járműveivel a ki- és a visszautat a kiállításra.

Kedvezményes tarifákkal látogatható a Planet Budapest Expo a SHARE NOW autóival

Egyebek között a városi mobilitás környezetre gyakorolt hatásairól, a fenntarthatóság és az autómegosztás összefüggéseiről is szó esik majd azokon a beszélgetéseken, amelyeket iparági szereplők folytatnak a SHARE NOW kiállítói standján. Az autómegosztó cég kiállítóként van jelen a visegrádi négyek közös rendezvényén, a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozón, amely a legtöbb rizikót hordozó, kedvezőtlen környezeti, társadalmi és gazdasági folyamatokra fókuszál annak érdekében, hogy visszafordíthatók legyenek az emberiség jövőjét beárnyékoló negatív változások. A kiállítás november 30. - december 5. között látogatható, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

„A saját vagy céges tulajdonú városi autók kihasználtsága meglepően alacsony: egy átlagos személygépjármű élettartamának több mint 95 százalékát parkolással tölti” – árulja el Buday Bence, a SHARE NOW ügyvezető igazgatója. Ha ehhez még hozzátesszük azt a tényt, hogy az autóvezetők ötöde évente több mint 26 órát tölt parkolóhely kereséssel, máris közelebb jutottunk annak megértéséhez, miért uralkodnak áldatlan állapotok az európai nagyvárosok útjain.


Kedvezményes tarifákkal látogatható a Planet Budapest Expo a SHARE NOW autóival

A tumultus nem csupán kényelmetlen, hanem a környezetre is rendkívül ártalmas: a dugóban araszolgatás ugyanúgy fölöslegesen szaporítja a légkör széndioxidtartalmát, mint a parkolóhely becserkészésére szánt körök. „Ehhez képest egy közösségi autó akár 7-10 saját gépkocsit is ki tud váltani a forgalomban” – szögezi le Buday Bence, ami évente legalább 400 millióval kevesebb autóval megtett kilométert jelent Európában. Mivel a minőségi és jól felépített carsharing szolgáltatás miatt sokan nem vesznek saját kocsit, vagy eladják a fölöslegesnek ítélt meglévőt, akár a második autóját a családnak, ezeket a hatásokat összesítve egyetlen közösségi autó éves szinten több mint 12 tonnával képes csökkenteni a CO2 kibocsátást Európában.

A Planet Budapestre látogatók az idén dedikált SHARE NOW zónában zárhatják le vagy indíthatják el onnan a bérlésük az Expo ideje alatt, miközben kedvezményesen használhatják a SHARE NOW autóit: az oda- és a visszaút költségének 30 százalékát levezethető kreditként írja nekik jóvá az autómegosztó cég, amelynek felhasználói már közel 400 autó közül választhatnak Budapesten.

Kulcsszavak: autómegosztó, kedvezmény, SHARE NOW
 
A SHARE NOW autómegosztó szolgáltatás kétszeresére növeli Münchenben tisztán elektromos meghajtású járműflottáját A SHARE NOW autómegosztó szolgáltatás kétszeresére növeli Münchenben tisztán elektromos meghajtású járműflottáját A BMW Group és a Daimler AG a mobilitási szolgáltatások egyesítéséről állapodott meg A BMW Group és a Daimler AG a mobilitási szolgáltatások egyesítéséről állapodott meg A Volkswagen Berlinben elindította WeShare elektromos autómegosztó szolgáltatását A Volkswagen Berlinben elindította WeShare elektromos autómegosztó szolgáltatását Autómegosztót és autókölcsönzőt indított a Toyota Japánban Autómegosztót és autókölcsönzőt indított a Toyota Japánban A Hyundai Motor kelti életre a világ első üzemanyagcellás autómegosztó szolgáltatását A Hyundai Motor kelti életre a világ első üzemanyagcellás autómegosztó szolgáltatását
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1