Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Az új My Porsche alkalmazás egyesíti a funkciókat

Az új My Porsche alkalmazás egyesíti a funkciókat

2022. január 13.
A Porsche átalakította okostelefonos digitális szolgáltatásait és több különböző alkalmazás funkcióit egyesítette egy magoldásban: az új My Porsche applikáció lesz a központi kapocs az ügyfelek és az autó, illetve a márka között.

Az új My Porsche alkalmazás egyesíti a funkciókat

Az új alkalmazás átveszi a My Porsche Essentials, a Connect App és a Car Connect App funkcióit. A következő hónapok során a többi kiegészítő applikáció, mint például a Porsche Charging és a Porsche - Good to know is beépül a My Porsche alkalmazásba. Ezáltal egyetlen megoldás teszi elérhetővé szolgáltatások és információk széles skáláját, amely leegyszerűsíti az ügyfelek számára a Porsche digitális világához való hozzáférést. Mindebben egy megújult, modern felületen nyújt segítséget.

A My Porsche igazi svájci bicskája lesz mindenki számára, aki a sportautó-gyártó autóit használja. Az alkalmazás a Porsche minden típusával kompatibilis a 2016-os modellévtől kezdve. Amennyiben kapcsolatban van az okostelefon és az adott Porsche modell, az alkalmazás segítségével láthatóvá válik a jármű összes fontos paramétere, valamint az applikáció az egyes funkciókhoz távvezérlőként is használható. Mindemellett képes segítséget nyújtani a felhasználók számára a töltés folyamatával, a márkakereskedéssel való kapcsolattartással, a szervizidőpontok foglalásával és a járművekkel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel összefüggésben is.

A My Porsche applikáció kapcsolatot létesít az okostelefon és az autó között

A Porsche felhasználók és járműveik közötti központi kapocsként a My Porsche alkalmazás funkciók széles körét teszi elérhetővé benzines, hibrid vagy éppen tisztán elektromos Porsche modellekhez egyaránt – kezdve az aktuális folyadékszintek megjelenítésétől a töltés elindításáig.

Az új My Porsche alkalmazás egyesíti a funkciókat

Amikor a My Porsche applikáció csatlakozik az autóhoz, a felhasználó mindig tisztában lehet a jármű állapotával kapcsolatban. Képes megjeleníteni az aktuális üzemanyag vagy töltöttségi szintet, a futásteljesítményt, a földrajzi helyzetet, a korábbi utazások statisztikáit vagy éppen a VTS nyomkövető rendszer beállításait.

Amennyiben a jármű váratlanul megmozdul, vagy a megengedett sebességnél gyorsabban halad, az alkalmazás értesítést küld a felhasználó számára. Az applikáció képes kinyitni vagy bezárni a csatlakoztatott Porschét, vezérelni a légkondicionálót és az elektromos modellek kiegészítő fűtését. Az alkalmazáson keresztül az ügyfelek hozzáférhetnek a digitális használati utasításokhoz és videós segítséget kaphatnak.

A My Porsche applikáció átfogó hálózatkezelést is kínál. Összekapcsolja a streaming szolgáltatók és a naptárak fiókjait a jármű megfelelő alkalmazásaival. Ezenkívül leegyszerűsíti a navigációt azáltal, hogy szinkronizálja az úti célokat és az érdekes pontokat az okostelefon és a Porsche Communication Management (PCM) rendszer között.

A legfrissebb modellek mellett korábbi Porschékkel is kompatibilis

A My Porsche alkalmazás 47 országban és 25 nyelven elérhető az Apple iOS (iOS 14-től) és Android (Android 8-tól) operációs rendszert futtató okostelefonokra. A felhasználók beléphetnek a Porsche ID használatával, vagy közvetlenül az applikációban is regisztrálhatnak. Az autókhoz hozzáférő funkciók minden új és több korábbi modellhez is elérhetők:

- Porsche 718 Boxster, 718 Cayman (2016-os modellévtől)
- Porsche 911 (2016-os modellévtől)
- Porsche Panamera (2016-os modellévtől)
- Porsche Macan (2016-os modellévtől)
- Porsche Cayenne (2016-os modellévtől)
- Porsche Taycan

A különböző funkciók elérhetősége az adott modelltől, modellévtől és országtól függően változhat. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple App Store, valamint a Google Play Store kínálatából, és folyamatosan új funkciókkal, valamint optimalizált működéssel frissül.

Az új My Porsche alkalmazás egyesíti a funkciókat
Kulcsszavak: applikáció, My Porsche, Porsche
 
Az új My Porsche alkalmazás egyesíti a funkciókat Panorámalift viszi az autót az 57. emeleten lévő luxuslakásig „A Világ Év Autója“: kettős győzelmet aratott a Porsche Taycan „A Világ Év Autója“: kettős győzelmet aratott a Porsche Taycan 700 lóerős Clubsport versenyautó a Porsche sportautók 70. születésnapja alkalmából 700 lóerős Clubsport versenyautó a Porsche sportautók 70. születésnapja alkalmából A Porsche megnyitotta gyárát a teljesen elektromos Taycan számára A Porsche megnyitotta gyárát a teljesen elektromos Taycan számára A Hankook egyedi fejlesztésű abroncsokat gyárt a Porsche Taycan elektromos sportautó számára A Hankook egyedi fejlesztésű abroncsokat gyárt a Porsche Taycan elektromos sportautó számára
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1