Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Az új X-Trail modellel tovább erősít a Nissan

Az új X-Trail modellel tovább erősít a Nissan

2014. május 16.
Az új X-Trail megjelenésével a Nissan megerősíti globális vezető helyét a crossover kategóriában. Az alapjaiban áttervezett X-Trail, amely az átdolgozott Qashqai, és a Juke után a Nissan crossover családjának legújabb tagja, új technológiával, stílusával és a kategória legpraktikusabb megoldásaival verseng a vásárlók kegyeiért.

Nissan X-Trail

A 2013-as Frankfurti Autószalonon bemutatkozott és az európai piacon júliustól megjelenő új X-Trail egy újabb izgalmas fejezetet nyit a Nissan crossovereinek sikertörténetében.  Az új X-Trail a Nissan négykerék-meghajtású autógyártásban szerzett tapasztalatait ötvözi a márka úttörő crossover modelljei által ihletett friss ötletekkel és technológiákkal. Ennek eredményeképpen egy olyan autó született, amely átértelmezi a kompakt szabadidő-autók szegmensét.

A Renault-Nissan Alliance vállalatszövetség új, CMF (Common Module Family) padlólemezére épülő új X-Trail az előző generáció masszív és kiforrott konstrukcióját a crossoverek stílusával és hatékonyságával, izgalmas formavilággal, innovatív technológiával, kivételes kényelemmel és praktikus megoldásokkal ötvözi, új mércét állítva ezzel a C-szegmensbe tartozó szabadidő-autók egyre erősebb versenyt diktáló piacán.

Az autó merész, új formavilága jól tükrözi a Nissan azon törekvését, hogy az új X-Trail a legvonzóbb ajánlat legyen a C-szegmensbe tartozó szabadidő-autók piacán. Az új X-Trail tökéletesen illik abba a képbe, melyet a márka a modern crossover szabadidő-autókról megalkotott: merész, új külseje a Nissan legújabb formavilágát tükrözi.

Nissan X-Trail

Az új X-Trail természetes, lendületes vonalvezetése, letisztult, mégis markáns karosszériája erőt és izgalmat sugároz. Az elegáns, ugyanakkor sportos jellemzők számos új formai elemet és részletet rejtenek: ilyenek például az új (a magasabb felszereltségű modelleknél alapfelszerelésként LED-es) fényszórók és az egyedi LED-fénycsík, amely sötétben is azonnal felismerhetővé teszi az autót. A fentieken kívül említést érdemel az elektromos mozgatású csomagtérajtó és a nyitható panoráma üvegtető is.

Az új X-Trail belső tere teljesen új környezettel várja az utasokat. Az alapjaitól újratervezett (opcióként akár hétüléses kialakítású) utastérben a magasabban elhelyezkedő hátsó ülések minden utas számára kitűnő kilátást biztosítanak. A prémium anyagokból készült, átgondolt kialakítású új X-Trail új mércét állít fel a hátsó ülések megközelíthetőségében, az opcionális harmadik üléssor helykínálatában és a fedélzeti technológia terén. Az X-Trailben a NissanConnect rendszer legújabb generációja is megtalálható, amely az okostelefon-integráción kívül egy sor egyéb innovatív szolgáltatással, így például integrált alkalmazásokkal járul hozzá az online utazás élményéhez.

Az új X-Trail meghajtásáról egy erős, mégis takarékos dCi 130 motor gondoskodik, amely a teljes fordulatszám-tartományban kifinomult működést és optimális üzemanyag-fogyasztást kínál.

Nissan X-Trail

A modell két- vagy négykerék-meghajtású változatban is elérhető, ez utóbbiban a Nissan legújabb generációs ALL MODE 4x4-i erőátviteli rendszere dolgozik. A Nissan új menetdinamikai rendszerével és az Aktív Biztonsági Pajzzsal felvértezett új X-Trail hajtáslánca átfogó kényelmi és biztonsági hálózattal gondoskodik róla, hogy minden egyes utazás élményt nyújtson.

Az új X-Trail különösen fontos szerepet tölt be a Nissan bővülő crossover családjában. A számos piacon forgalmazott X-Trailt világszerte kilenc különböző helyen gyártják majd. Az X-Trail elődje a vállalat történetének egyik legnagyobb darabszámban értékesített modellje volt, és a tervek szerint az új változat is jelentősen hozzájárul majd a Nissan Power 88 névre keresztelt középtávú (2011 és 2016 közötti időszakot átfogó) üzleti tervének teljesítéséhez.
 
Kulcsszavak: crossover, galéria, nissan, suv, új modell, X-Trail
 
Védelmezi utasait:  Az új generációs Hyundai Santa Fe Védelmezi utasait: Az új generációs Hyundai Santa Fe Családi kör – Ford Tourneo Connect 1,6 TDCi Családi kör – Ford Tourneo Connect 1,6 TDCi A sokoldalú ötüléses megérkezett a Fordtól A sokoldalú ötüléses megérkezett a Fordtól Feltűnőbb stílusjegyekkel jön az új Yaris Feltűnőbb stílusjegyekkel jön az új Yaris Érzelmek, dinamika és high-tech – Az új Audi TT Érzelmek, dinamika és high-tech – Az új Audi TT
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1