A vevői lojalitás a legfőbb üzleti érték - interjú Ormos Istvánnal a Duna Autó Zrt. tulajdonosával
Mitsubishi haszongépjármű értékesítési pontból egy 18 márkát forgalmazó, és 21 márkaszervizt üzemeltető autós nagyhatalommá nőtte ki magát a Duna Autó Zrt.
Mild-hibrid technológiával bővül a BMW 5-ös sorozat
2019 őszén a BMW egy jövőbe mutató mild-hibrid technológia bevezetésével fokozza tovább aktuális modellpalettája vezetési élményét és hajtáslánc-hatékonyságát: a BMW 5-ös sorozatban bemutatkozó, 48 Volt kapacitású indítógenerátor azon túl,...
Budapestre érkezett az életnagyságú LEGO Technic Bugatti Chiron
Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség.
Autósport Michelisz nyerte a WTCR kínai versenyhétvége második futamát, vezet az összetettben Michelisz Norbert, a Hyundai magyar pilótája nyerte a túraautó-világkupa (WTCR) kínai versenyhétvégéjének második futamát vasárnap, és sikerével átvette a vezetést az összetettben.  
Tesztek Francia luxus és elegancia - DS7 Crossback A franci luxus és elegancia ami az DS7 Crossback-et jellemzi. Szép vonalaival, minőségi belterével és igazi francia sikkjével mindenkit le vesz a lábáról.  
Videók Mobilitás Magazin - 2019 augusztus A Mobilitás Magazin augusztusi adásában bemutatjuk a SsangYong legnagyobb modelljeit a Rexton-t és a Musso Grand-ot. A Dél-Koreai márka terepeseit most közelebbről is szemügyre vesszük a cég márkamenedzserével....  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!