Ötcsillagos minősítést ért el a CUPRA Formentor a még szigorúbb Euro NCAP biztonsági teszteken
A Formentor a CUPRA első Euro NCAP által minősített modellje. A CUV-modellt a legújabb, még szigorúbb Euro NCAP tesztkövetelmények szerint vizsgálták és a legjobb minősítést érte el. A CUPRA Formentor egyaránt magas szintű biztonságot nyújt felnőtt- és...
Megnyílt az ország hatodik MINI autószalonja
A BMW modellek értékesítésében és szervizelésében több mint kétévtizedes tapasztalattal rendelkező Rack Autó eddig MINI szerviz szolgáltatást is kínáló budaörsi telephelyén nyílt meg március 3-án Magyarország hatodik MINI értékesítési pontja.
Dobogós helyezéssel végzett a DS és António Félix da Costa Diriyah-ban
A DS TECHEETAH és António Félix da Costa a pódiumon végzett a szaúd-arábiai Diryah-ban megrendezett második éjszakai versenyen.
Autósport Ausztrália helyett Bahreinben kezdődhet a Forma-1-es idény Sajtóértesülések szerint Ausztrália helyett Bahreinben kezdődik majd márciusban a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság 2021-es idénye.  
Tesztek Megfizethető luxus - Citroen C5 Aircross Már a  tavaszi bemutatón megfogott bennünket a Citroen új terepese és alig vártuk, hogy közelebbről is megismerjük. A sok egyedi újítás visszahozta a márkát és a modellt is a reflektorok középpontjába...  
Videók Citroën C4 Magyarországi premier - Mobilitás Magazin Magyarországon is bemutatkozott az új Citroën ë-C4 -100% ëlectric illetve a benzines és dízel változata. Az új modellről kérdeztük Hajdu Nórát és Ozsváth Ferenccet.  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!