Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Új fejezet kezdődik a DS történetében a Genfi Autószalonon

Új fejezet kezdődik a DS történetében a Genfi Autószalonon

2015. február 19.
A DS a 2015-ös Genfi Autószalonon tartja a megújuló DS5 premierjét. A modellfrissítés egyben az önállóvá vált márka történetének új fejezetét is jelenti.

Citroen DS5


Az új DS5 legfontosabb jellemzői a megújult orr-rész, az egyértelműen azonosítható DS Wings-szel, a hatékony motorok, a high-tech megoldások és a nagy luxusmárkákra jellemző kifinomultság és a merész egyediség nemes harmóniája. A fiatal márka első számú célja nem más, mint a francia autógyártás visszahelyezése a prémium kategória világtérképére. Ezt az üzenetet közvetíti a DS március 5. és 15. között a genfi Palexpo kiállítási központ 6-os pavilonjában is.

Az idén 85. alkalommal megrendezendő Genfi Autószalonon első ízben vesz részt a DS önálló márkaként. A stand a márka „különleges ismertetőjegyeinek” szellemében készül, nemesen elegáns és a legapróbb részletekig kifinomult. A bemutatandó modellek és szolgáltatások is ezen üzenet jegyében jelennek meg.

Az új DS5-ön és a DIVINE DS tanulmányautón kívül a genfi közönség két olyan meglepetéssel is találkozhat, amelyeket kifejezetten erre a rendezvényre készítettek.

AZ ÚJ DS5  

A márka megújuló európai zászlóshajója a 2015-ös Genfi Autószalonon tartja világpremierjét. A legizgalmasabb változás az autó orr-része, amely – természetesen a többi fejlesztéssel együtt – a márka új, önálló arculatát tükrözi.

Citroen DS5

Az avantgárd stílus, a dinamikus viselkedés, a kifinomultság, a részletgazdagság, a csúcstechnológiás megoldások – ahogyan eddig is – a jövőben is meghatározzák valamennyi DS modell személyiségét.

Minden prémium autómodell meghatározó stíluseleme az orr. Az új DS 5 eleje még karakteresebb, még elegánsabb lett. Az inkább függőlegesen tagolt hűtőrács büszkén viseli a márka emblémáját, amely – a történelmi DS előtti főhajtásként – a DS Wings nevet kapta. A képet vadonatúj Xenon Full LED fényszórók teszik teljessé.

Az új DS 5 belső terében a legújabb generációs érintőképernyő, motorházteteje alatt pedig öt remek motorváltozat valamelyike várja a leendő tulajdonost. A motorok kiemelkedőt nyújtanak a teljesítmény rajongóinak (akár 400 Nm-es nyomatékkal) és a környezetkíméletre koncentrálóknak is (100 g/km alatti CO2-kibocsátású változatokkal).

DIVINE DS : A DS jövője

A DS a 2014-es Párizsi Autószalonon mutatta be legújabb szenzációját, a DIVINE DS tanulmányautót. A párizsi formatervezési központban megálmodott tanulmány a márka genetikai örökségének különleges koncentrátuma, a DS esszenciája. Kompakt négyajtós karosszériája erőt sugároz, méltóságteljes és elbűvölő. Utasterének a merész tagolás, a látványos technikai kivitelezés kölcsönöz egyéni jelleget. A csúcstechnológiát olyan megoldások képviselik, mint a nem csupán látványelemként funkcionáló, de aerodinamikai szereppel is bíró lemezek a hátsó szélvédő felett, a belső kamerával működő visszapillantó tükrök, vagy a teljes digitális univerzumot felsorakoztató ’cockpit’ vezetőülés.

Citroen DIVINE DS

Kulcsszavak: autószalon, bemutató, DIVINE DS, DS, DS5, genf, premier
 
Az új CUPRA Ateca 2020 a márka új receptje nagy teljesítményű szabadidő autóra Az új CUPRA Ateca 2020 a márka új receptje nagy teljesítményű szabadidő autóra BMW 3.0 CSL Hommage: hamisítatlan motorsport-karakter elegáns köntösben BMW 3.0 CSL Hommage: hamisítatlan motorsport-karakter elegáns köntösben Új fejezet kezdődik a DS történetében a Genfi Autószalonon Új, győri Audi debütál a Frankfurti Autószalonon Új fejezet kezdődik a DS történetében a Genfi Autószalonon Új fejlesztésű, 4,0 literes, V8-biturbo motor az új Mercedes-AMG GT-ben Új fejezet kezdődik a DS történetében a Genfi Autószalonon Mercedes-Benz S 63 AMG – dinamika a luxusosztályban
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1