Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Open Road Fest extrákkal felszerelve!

Open Road Fest extrákkal felszerelve!

2015. február 25.
A 16. Harley-Davidson Open Road Fest számos újdonsággal, extrával kiegészített programsorozattal várja látogatóit, hogy idén még több élménnyel gazdagíthassák a fesztiválozókat.  A Balaton körül motorozni, természeti és ember alkotta csodákat megnézni - hát nem ez a szabadság?

Harley-Davidson

Júniusban az alsóörsi Open Road Festen ismét nagyszerű programokkal ünnepelhetjük közös szenvedélyünk, a motorozás, a napfényes Balaton és természetesen a viszontlátás nyújtotta örömöket. Az élményhez nagyban hozzájárul a táj hangulata, a Balaton-felvidék mesébe illő látványa, a kulturális és szórakoztató tevékenységeket kínáló helyszínek sora.

A fesztivál turisztikai partnereinek köszönhetően idén bárki, aki a fesztivál vendége, karszalagjával kedvezményesen látogathatja a vonzó helyszíneket, nevezetességeket. Nem kell messzire mennie annak, aki legjobban a nyári bobot szeretné kipróbálni: Alsóörstől alig 10 km-re helyezkedik el a balatonfűzfői bob pálya, ahol korosztálytól függetlenül garantált az adrenalin.  Akit inkább a csillagok világa vonz – a balatonfűzfői csillagvizsgáló hatméteres kupolájából a legmodernebb eszközökkel kémlelheti az eget és a bolygók állását. 

Aki szeret motorozni, a természetet is szereti, a Tapolcai-tavasbarlang is szívélyes fogadtatásban részesíti az Alsóörsről érkezett látogatóit. A karsztvíz által 12 millió év alatt kialakított háromszintű barlangrendszer igazi természeti ritkaság, ma már védett örökségünk. Szigliget felé kanyarodva a török ostromot is átélt híres vár kínál egy valódi időutazást.

Harley-Davidson

A helyi kultúra évszázados múltjába enged betekintést a Balaton északi partján, Keszthelyen található Balatoni Múzeum és a Helikon Kastélymúzeum, mely utóbbi a hajdani főúri életforma sajátosságait mutatja be. Aki szívesen megkerülné a Balatont, annak Balatonboglár a tökéletes választás – a város egyik híressége a Gömbkilátó, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tóra, a környező településekre és az északi partra. A kilátótól nem messze található a Balatonboglár Kalandpark a 4 km hosszú kötélpályájával.

A folyamatosan frissülő programajánlatokért és a kedvezmények mértékeiért érdemes követni a fesztivál facebook oldalát!

A 16. Harley-Davidson Open Road Festnek idén is Alsóörs ad otthont 2015. június 10-14 között. A jegyek elővételben már kaphatóak kedvezményes áron március 15-ig a fesztivál honlapján.

Kulcsszavak: Balaton, Harley-Davidson, Open Road Fest
 
A Harley-Davidson két elektromos járműkoncepciót mutatott be Las Vegasban A Harley-Davidson két elektromos járműkoncepciót mutatott be Las Vegasban Idén immár negyedik alkalommal vágtunk neki az Ultra Balatonnak Idén immár negyedik alkalommal vágtunk neki az Ultra Balatonnak Open Road Fest extrákkal felszerelve! Méltóképpen zárta az idei motoros szezont a Harley-Davidson Budapest Milánóban bemutatkozott a Harley-Davidson® elektromos motorja Milánóban bemutatkozott a Harley-Davidson® elektromos motorja A Harley-Davidson Dark Custom motorkerékpárok felrázzák a lázadó szellemet A Harley-Davidson Dark Custom motorkerékpárok felrázzák a lázadó szellemet
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1