Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Mini megújult márkaarculattal jelenik meg Frankfurtban

A Mini megújult márkaarculattal jelenik meg Frankfurtban

2015. augusztus 07.
A BMW Group márkájaként a MINI idén a vállalatcsoport jövőbe mutató innovációit és a brit gyártó folytonos megújulásának hagyományát helyezi a középpontba a Frankfurti Nemzetközi Autószalonon. Ez lesz az első alkalom, amikor a MINI teljes egészében a nemrégiben megújult márkaarculattal jelenik meg.

MINI Clubman

A legendás gyártó ötletes és hamisítatlanul egyedülálló profilját a standépítési megoldások, illetve a kommunikációs stratégia és a filmanyagok is tükrözik majd. Az új márkafilozófia az átfogó járműipari kreativitást képviseli.

A figyelem középpontjába a vadonatúj MINI Clubman világpremierjét állítja a MINI. A felettébb lenyűgöző és nagysikerű MINI modell új, hatajtós változatával a brit gyártó most először egy magasabb járműkategóriába merészkedik, ahol dizájn, anyaghasználat és technológia tekintetében is új szintre emeli a prémium fogalmát.

A MINI standján a látogatók egy kilenc méter magas ablakon keresztül léphetnek majd be a vadonatúj MINI Clubman világába. A MINI a kreatív „Clubman Párbeszédek” során arra invitálja a frankfurti autószalon vendégeit, hogy fedezzék fel az új MINI Clubman természetes közegét. A MINI standján a látogatók kreatív stílusban élhetik át első közös élményeiket a vadonatúj modellel.

A MINI John Cooper Works eközben egy nyitott, gyárszerű környezetbe kalauzolja a 2015-ös Frankfurti Nemzetközi Autószalon közönségét: a legendás John Cooper Works modellcsalád két képviselőjét egy hatalmas repülőgéphangár háttere előtt állítja ki a brit gyártó. A MINI védjegyéül szolgáló szabadságot, örökséget és exkluzivitást testközeli élménnyé varázsolják a szalonon.

MINI Clubman

A MINI standján a MINI Clubman is feltűnik majd, mint az autó, amely nagyvárosi környezetben és terepen is éppoly könnyedén és otthonosan mozog.

A MINI modellek egyik közös innovációja a vadonatúj MINI Connected alkalmazás, amely kellőképpen kifejezi a MINI digitális elköteleződését. Vezetést támogató rendszerek, autós szórakoztató kiegészítők, virtuális valóság – innovatív multimédia-eszközök széles tárháza nyújt majd szinte korlátlan lehetőséget a frankfurti autószalonra kilátogató közönségnek arra, hogy interaktív módon fedezzék fel az úttörő technológiák képességeit.

A stand felső szintjén kialakított MINI Connected Lounge nyugodt, kellemes környezetben kínál látványos kilátást a MINI teljes standjára és összes modelljére, miközben a MINI 360° a jövő újításaiba enged betekintést.

A MINI Yours nem kevesebbre, mint a személyre szabott exkluzivitás megtestesítésére hivatott. A brit gyártó standján a látogatók egy ideiglenes stúdióban ismerhetik meg az első osztályú tervezési megoldásokat és anyagokat, kreatív stílusban. A stúdióban egy nagyméretű kiállítói pult hirdeti majd a MINI Yours-tervezők rendkívüli szaktudásának megdöbbentő változatosságát.

MINI Clubman

A MINI kiegészítői a különféle lehetőségek felé vezető utat nyitják meg – minden formában és színben, megszámlálhatatlanul sok opciót kínálva. A MINI konfigurátor segítségével a látogatók életre hívhatják saját MINI-modelljüket is.

A MINI Lifestyle shop idén a vadonatúj MINI Gentleman Kollekciót helyezi előtérbe, amelyet a vadonatúj MINI Clubman ihletett. Az első MINI Gentleman Kollekció egy kalapból, egy pár napszemüvegből, egy pár cipőből, egy táskából, egy parfümből és egy borotválkozó készletből áll.

Kulcsszavak: autókiállítás, autószalon, bemutató, IAA, Mini, premier
 
Párizsban ünnepli kiállítási premierjét a ŠKODA KODIAQ Párizsban ünnepli kiállítási premierjét a ŠKODA KODIAQ Izgalmas újítást kapott az egyik legnépszerűbb Toyota modell Izgalmas újítást kapott az egyik legnépszerűbb Toyota modell A megújult Rio a Kia első benzines lágyhibrid hajtásával érkezik A megújult Rio a Kia első benzines lágyhibrid hajtásával érkezik A Mini megújult márkaarculattal jelenik meg Frankfurtban Három BMW világpremier a 2014-es INTERMOT kiállításon, az új BMW S 1000 RR is bemutatkozik BMW i3 premier a Párizsi Autószalonon BMW i3 premier a Párizsi Autószalonon
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1