Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A CUPRA bepillantást enged teljesen elektromos tanulmányautójának utasterébe

A CUPRA bepillantást enged teljesen elektromos tanulmányautójának utasterébe

2019. augusztus 23.
A CUPRA első teljesen elektromos közúti járművének merész és magabiztos külső formája összhangban áll gondosan formázott, mégis sokoldalú belső terével. A tanulmányautó belső formanyelve a vezetőre összpontosító utasteret ad, ugyanakkor minden utas számára kényelmet kínál.

A CUPRA bepillantást enged teljesen elektromos tanulmányautójának utasterébe

A CUPRA Concept, a márka első teljesen elektromos közúti járműve, mely céltudatos formatervével valódi teljesítmény-érzetet teremt, és merészen mutatja be a személyi mobilitás jövőjét.

A koncepcióautó hangsúlyos külső vonalai visszatükröződnek a belső térben. Egy olyan térben, amely ötvözi az anyagok és a technológiai ötleteit a nyitottsággal, és egy olyan utastér kialakításra összpontosít, amely tökéletes egyensúlyt teremt a vezető és az utas kényelme között.

A Concept belső tere kontrasztos színeket, szénszálas szerkezeteket mutat be, azaz a technológia és a formatervezés dinamikus megközelítését alkalmazza, hogy csúcsminőségű és könnyű utasteret biztosítson.

A Concept belseje egy kiegyensúlyozott belső tér; egyfajta egyensúly a vezető és az utasok között, illetve egyensúly a teljesítmény és a gyakorlati használhatóság között. A CUPRA Concept új ötleteket ad a CUPRA által eddig kínált lehetőségekhez azzal, hogy az autó személyiségét úgy alakítja, hogy az megfeleljen az utastérben lévők igényeinek.

A CUPRA bepillantást enged teljesen elektromos tanulmányautójának utasterébe

A CUPRA márka tovább erősíti a jövőre összpontosító vállalat szerepét olyan járművek fejlesztésével, amelyek megtartják a CUPRA márkajelhez kapcsolódó értékeket, és fejlett technológiákat használnak annak érdekében, hogy megfeleljenek személyes mobilitásunk változó igényeinek.

Az olyan járművek, mint a CUPRA Concept, kiemelik azokat a lépéseket, amelyeket a márka a termékcsalád nemzetközivé tétele érdekében tesz olyan exkluzív termékeket fejlesztve, melyek a teljesítmény, a hatékonyság és az alkalmazkodóképesség tökéletes keverékét biztosítják az igényes globális piacon.

A CUPRA Concept világpremierjét az IAA Frankfurti Nemzetközi Autószalonon tartják.

Kulcsszavak: autószalon, Cupra, elektromos autó, Frankfurt, IAA
 
A DS nagy teljesítményű hibridje a Párizsi Autószalonon debütál A DS nagy teljesítményű hibridje a Párizsi Autószalonon debütál A Hitachi és a Honda közös vállalatot hoz létre elektromotorok gyártására A Hitachi és a Honda közös vállalatot hoz létre elektromotorok gyártására Elkészült az e-mobilitást támogató Jedlik Ányos Terv Elkészült az e-mobilitást támogató Jedlik Ányos Terv Öt tévhit az elektromos autózásról Öt tévhit az elektromos autózásról A BMW i4 a vezetés élményének új korszakát hozza el A BMW i4 a vezetés élményének új korszakát hozza el
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1