Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Kia Sorento győzött a nagy SUV kategóriában a 2021-es Világ Női Autója választáson

A Kia Sorento győzött a nagy SUV kategóriában a 2021-es Világ Női Autója választáson

2021. március 03.
Az új generációs Kia Sorento győzedelmeskedett a nagy SUV-k kategóriájában a 11. Világ Női Autója választáson. A zsűrit 38 ország 50 autós újságírónője alkotja. 2020-ban az XCeed és a Soul EV is kategóriagyőzelmet aratott.

A Kia Sorento győzött a nagy SUV kategóriában a 2021-es Világ Női Autója választáson

Az új Kia Sorento kategóriája élén végzett a 2021-es Világ Női Autója díj (WWCOTY) mezőnyében a nagy SUV-k kategóriájában. A Kia tavaly is kiválóan szerepelt a versenyben: az XCeed a városi autók, a Soul EV pedig a zöld modellek között végzett az élen.

A kizárólag női autós szakújságírókból álló zsűri most tovább elemzi és vizsgálja a kilenc idei kategóriagyőztest, hogy aztán a végső szavazási körben kiválassza közülük az abszolút elsőt, a 2021-es fődíj nyertesét. A végeredményt március 8-án hirdetik ki.

11 évvel ezelőtt, az új-zélandi Sandy Myhre által alapított WWCOTY zsűrijét 38 ország 50 autós újságírónője alkotja. A cél az év legjobb autóinak feltérképezése kifejezetten vásárlói szempontok alapján. A Sorentón kívül még két másik modell is bekerült a nagy SUV-k mezőnyének idei döntőjébe, de a Kia végül biztonsági jellemzőivel, minőségével, árával, formáival, valamint menetdinamikai-, és környezetvédelmi jellemzőivel is felülkerekedett ellenfelein.

A Kia Sorento győzött a nagy SUV kategóriában a 2021-es Világ Női Autója választáson

Az új Sorento a Kia első modellje a márka új, középméretű SUV alapjain, magas technikai színvonalú hibrid hajtásláncokkal, és ebből adódóan kiváló fogyasztási és emissziós jellemzőkkel, valamint elődeinél és versenytársainál is dinamikusabb menettulajdonságokkal. Az új alapokon a karosszéria is megnőtt, így a Sorento tágas utas- és csomagteret kínál, kategóriájának egyik legsokoldalúbb hétüléseseként.

“Különösen büszkék vagyunk rá, hogy ismét díjat nyerünk a Világ Női Autója szakértő zsűrijétől”, mondta Jason Jeong, a Kia Europe elnöke. “Nagy elismerés ez a Kia egyik legfontosabb modelljének, tervezőink és termékfejlesztőink keményen dolgoztak azért, hogy mindezt elérhessük. Ráadásul, ez a díj erős európai piaci pozíciónknak is ékes bizonyítékául szolgál.”
Kulcsszavak: díj, kia, Sorento, suv
 
Dél-Koreában bemutatkozott a Kia Niro elektromos változata Dél-Koreában bemutatkozott a Kia Niro elektromos változata Díjat nyert a Ford 1.0 literes EcoBoost motorja Díjat nyert a Ford 1.0 literes EcoBoost motorja Betyár egy autó! Jön az új Opel Mokka X Betyár egy autó! Jön az új Opel Mokka X A Kia Sorento győzött a nagy SUV kategóriában a 2021-es Világ Női Autója választáson Még erőteljesebb megjelenéssel debütál az új BMW X6 A Ford tarolt az Auto Express idei díjkiosztó ünnepségén A Ford tarolt az Auto Express idei díjkiosztó ünnepségén
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1