Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Már Magyarországon is előrendelhető a Kia EV6

Már Magyarországon is előrendelhető a Kia EV6

2021. április 15.
Már nem csak az európai, hanem a magyar vásárlók is leadhatják előrendeléseiket az új Kia EV6-ra, az előleg visszatéríthető, és mindössze 50.000 Forint. Az EV6 ténylegesen májustól rendelhető, az első autók várhatóan szeptemberben érkeznek az európai piacokra, októberben pedig Magyarországra.

Már Magyarországon is előrendelhető a Kia EV6

A Kia EV6 már Magyarországon is előrendelhető. A különleges menetteljesítményű, 800V-os ultragyors töltésre is alkalmas, tisztán elektromos hajtású újdonság mindössze 50.000 forinttal előregisztrálható, elállás esetén az összeg teljes egészében visszajár.

Az érdeklődők a kia.com/elso50 oldalon regisztrálhatnak. Az előregisztrációt követően a kiválasztott Kia márkakereskedő rövid időn belül felveszi a kapcsolatot az érdeklődővel.

Az EV6 kétféle akkumulátorcsomaggal (58.0 kWh és 77.4 kWh), és hátsó- valamint összkerékhajtással, többféle teljesítménnyel és felszereltséggel választható. A vásárlók online, három dimenzióban is megnézhetik az általuk konfigurált autót – a nagyteljesítményű GT és a hosszú hatótávú GT-line kivitelekben virtuális valóság alapú szolgáltatások is elérhetőek lesznek.

Won-Jeong (Jason) Jeong, a Kia Europe elnöke elmondta: “Arra számítunk, hogy a Kia első, eredendően elektromos hajtásra tervezett modellje különösen népszerű lesz az európai piacokon.

Már Magyarországon is előrendelhető a Kia EV6

Az EV6 igazi, kompromisszumok nélküli villanyautó, hosszú hatótávval, ultragyors töltési képességgel és tágas, kényelmes utastérrel. A korai előfoglalás lehetőségének bevezetésével fő célunk, hogy segítsük vásárlóinkat elektromos autózással kapcsolatos terveik kialakításában és azok megvalósításában.”

Az előregisztrálók az elsők között jutnak hozzá minden, az autóval kapcsolatos friss információhoz, illetve elsőként ők köthetnek szerződést, így a Magyarországra elsőként érkező autók tulajdonosai is az előregisztrálók közül kerülnek majd ki.

Kulcsszavak: elektromos autó, értékesítés, EV6, jármű kereskedelem, kia
 
2015-ben Ford sikerek a Magyarországról irányított EDM piacokon 2015-ben Ford sikerek a Magyarországról irányított EDM piacokon Elektromosautós startupba fektetett a Kia Elektromosautós startupba fektetett a Kia Már Magyarországon is előrendelhető a Kia EV6 A vevők többsége legfeljebb 1 milliót ad használt autóért Hosszú távon csekély hatása lesz a koronavírusnak a hazai használt autó piacra Hosszú távon csekély hatása lesz a koronavírusnak a hazai használt autó piacra Nőtt a forgalomba helyezett új autók száma áprilisban Nőtt a forgalomba helyezett új autók száma áprilisban
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1