Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
NIF: jövő szerdától lezárják a hárosi Duna-híd északi hídját felújítás miatt

NIF: jövő szerdától lezárják a hárosi Duna-híd északi hídját felújítás miatt

2021. június 10.
Jövő szerdától augusztus végéig teljes szélességében lezárják az M0 autóút Deák Ferenc (Hárosi) Duna-hídjának az M1-es autópálya felé vezető hídját felújítás miatt - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) szerdán.

NIF: jövő szerdától lezárják a hárosi Duna-híd északi hídját felújítás miatt

A közlemény szerint az M5-ös autópálya felé vezető hídon a terelés kiépítését már szombaton megkezdik; itt június közepétől augusztus végéig mindkét irányban két sávon haladhat majd a forgalom.
   
Június 16-án reggel lezárják a Deák Ferenc híd M1-es autópálya felé vezető északi hídját, és forgalombiztonsági okokból a halásztelki csomópont északi oldali felhajtóágát is.
   
A szakemberek új hídsarukat építenek be, de elsőként meg kell erősíteni a régi acél hídszerkezetet a saruk környezetében, ehhez acélbordákat hegesztenek be a hídtest belső részein.
   
A munkálatok idejére a hidat mindenképpen le kell zárni, a szerkezetet ugyanis hidraulikus sajtókkal megemelik, és ideiglenes támaszokra helyezik. A híd szerkezetét megerősítő munkák befejezését követően kerülhetnek helyükre az új fazéksaruk - tudatták.
   
A NIF szerint az egyedi szerkezetek gyártása megkezdődött, elkészítésük több hetet vesz igénybe. Az első saruk augusztusban érkeznek meg. A Duna nagyvízi medre feletti hídrész pillérein elvégzendő sarucserékhez bárkákon álló darukat használnak majd.
   
Közöték azt is, szeptember 1-jétől a forgalomterelés megszűnik, de decemberig hétvégente az északi pálya hídján rövid ideig (legfeljebb egy-két óráig) tartó forgalomkorlátozásra kell számítani.
Kulcsszavak: felújítás, hárosi Duna-híd, M0
 
NIF: jövő szerdától lezárják a hárosi Duna-híd északi hídját felújítás miatt Csak 2020 után folytatódik az M0-s építése NIF: jövő szerdától lezárják a hárosi Duna-híd északi hídját felújítás miatt Elkezdődtek a próbajáratok az 1-es villamosvonal Puskás Ferenc Stadion és Közvágóhíd közötti szakaszán Útdíj - DK: a főváros szólítsa fel a kormányt az útdíj megszüntetésére! Útdíj - DK: a főváros szólítsa fel a kormányt az útdíj megszüntetésére! Útdíj - NFM: még nincs döntés a díjköteles szakaszok változásáról Útdíj - NFM: még nincs döntés a díjköteles szakaszok változásáról Februártól véglegesített formában működik az útdíjrendszer Februártól véglegesített formában működik az útdíjrendszer
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1