Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Ismét a DS-é a legalacsonyabb átlagos CO2-kibocsátás Európában

Ismét a DS-é a legalacsonyabb átlagos CO2-kibocsátás Európában

2022. március 18.
Ahogyan 2020-ban is, az elektromos és belső égésű hajtásláncokat egyaránt forgalmazó márkák között ismét a  DS Automobiles büszkélkedhet a legalacsonyabb CO2 -kibocsátással Európában (átlagosan 97,3 g/km).

Ismét a DS-é a legalacsonyabb átlagos CO2-kibocsátás Európában

A DS Automobiles megszületése óta stratégiájának középpontjába helyezte az elektrifikációt. 2019-óta minden modellje elérhető elektromos, vagy plug-in hibrid hajtással. A tisztán elektromos DS 3 CROSSBACK E-TENSE és a 225-360 LE teljesítményű tölthető hibrid DS 4 E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE és DS 9 E-TENSE modelleknek köszönhetően minden DS modell elérhető kedvező kibocsátású változatban.

2021-ben a DS eladásain belül 35%-ot képviseltek az E-TENSE modellek. 2024-től a márka kizárólag tisztán elektromos modelleket mutat be.   

DS ENERGY COACH : A tökéletes fékezésért

A DS Performance-szal és a kétszeres Formula E bajnok Jean-Eric Vergne-nyel a DS 9 E-TENSE 4x4 360 számára kifejlesztett  DS ENERGY COACH alkalmazás segíti a vezetőt az energiavisszanyerésben a fékezések és a lassítások során. Az eredmények a központi képernyőn jelennek meg.  

"Mint kétszeres Formula E bajnok és mint DS nagykövet szerettem volna tevékenyen részt venni a DS 9 E-TENSE 4x4 360 projektben egy olyan alkalmazás létrehozásával, amely minden egyes fékezés hatékonyságát elemzi. A közvetlenül az elektromos versenysorozat által inspirált DS ENERGY COACH segítségével megismerhető a fékezések hatékonysága és javítható az energiavisszanyerés. Ez egy nagyon értékes eszköz a mindennapok hatékony autózásához !"- mondta Jean-Éric Vergne.

Ismét a DS-é a legalacsonyabb átlagos CO2-kibocsátás Európában

PLUG-IN REMINDER : Beépített "tanácsadó"

A tölthető hibridek megfelelő használata kulcsfontosságú a hatékonyságuk kiaknázásához. Az E-TENSE hibrid modelleket használó vezetők mostantól digitális segítséget kapnak ehhez.

A DS 7 CROSSBACK és DS 9 E-TENSE modellek átlagosan 72 kilométert tesznek meg naponta, 70 % -os villanymotor használattal. A rekordot Portugália és Belgium érte el 78 és 77%-kal.

Bár a DS tulajdonosok megfelelően kihasználják a plug-in hibrid E-TENSE modellek tudását, energetikai hatékonyságuk tovább fokozható.  

Az E-TENSE tölthető hibridek fedélzeti információs rendszerére automatikusan települő PLUG-IN REMINDER alkalmazás figyelmezteti a vezetőt, ha nem elég sűtűn tölti gépkocsija akkumulátorát.  

Az első figyelmeztetés egy javaslat, amelyet 5 töltés nélküli napot követően, vagy legalább 10, töltés nélkül megtett út után küld az alkalmazás. Az applikáció javasolja a töltést a hibrid hajtáslánc optimális használata érdekében. Naponta üzen a rendszer, majd minden hónapban figyelmeztetést kapunk a nem megfelelő használatról 100 töltés nélkül megtett út után.

Ismét a DS-é a legalacsonyabb átlagos CO2-kibocsátás Európában

Kulcsszavak: CO2, DS 3 CROSSBACK E-TENSE, DS 4, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, DS Automobiles, DS E-TENSE
 
Évekkel megelőzi a konkurenseket a Toyota Évekkel megelőzi a konkurenseket a Toyota Magyarországra is megérkezett a DS 7 CROSSBACK LOUVRE Magyarországra is megérkezett a DS 7 CROSSBACK LOUVRE A DS Automobiles bemutatja az exkluzív DS 4 LA PREMIÈRE limitált szériát A DS Automobiles bemutatja az exkluzív DS 4 LA PREMIÈRE limitált szériát Ismét a DS-é a legalacsonyabb átlagos CO2-kibocsátás Európában Világszintű megállapodást kötött a Volvo és a Shell DS 4: vonzóbb kínálat, nagyobb elektromos hatótáv DS 4: vonzóbb kínálat, nagyobb elektromos hatótáv
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1