Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Nissan e-4ORCE technológiája tökéletesen szállít egy tál rament

A Nissan e-4ORCE technológiája tökéletesen szállít egy tál rament

2022. május 12.
Egy videón keresztül demonstrálja a Nissan, hogy az e-4ORCE technológiával ellátott motoros kiszolgáló tálca hogyan adagolja gyorsan a rament, és tartja meg a tésztát anélkül, hogy kiborulna a séftől a vendégig megtett úton.

A Nissan e-4ORCE technológiája tökéletesen szállít egy tál rament

A Nissan nemrégiben közzétett egy videót a Nissan e-4ORCE Ramen konyhapult projektről, amely betekintést enged abba, hogy a vállalat legújabb járművezérlési technológiája hogyan biztosít kényelmes utazást az e-4ORCE technológiával felszerelt járművekben –, illetve a tál tésztához. A videó demonstrálja, hogy az e-4ORCE technológiával ellátott motoros kiszolgáló tálca hogyan adagolja gyorsan a rament, és tartja meg a tésztát anélkül, hogy kilötykölődne a séftől a vendégig megtett úton. Mindez a bemutató tökéletes annak szemléltetésére, hogy a technológia milyen előnyöket hordoz a Nissan járműveiben. Az e-4ORCE vezérlési technológiát a vadonatúj Nissan Ariya Crossover elektromos autóban kínálják, de a tervek szerint elérhető lesz az új X-Trailben is a forradalmi e-Power hajtáslánccal.

Az e-4ORCE a Nissan legfejlettebb összkerék technológiája, amely eredetileg a Nissan GT-R-ből származik és amellett, hogy külön-külön kezeli mind a négy kerék nyomatékát, a fékezési teljesítményt összehangolja, annak érdekében, hogy stabilabb és egyenletesebb legyen a vezetés. A rendszer növeli a vezető magabiztosságát, mivel szinte bármilyen útfelületen – beleértve a vizes és havas utakat is – követi a tervezett haladási irányt, anélkül, hogy változtatni kellene a vezetési stíluson. A mérnökök finomhangolták az e-4ORCE precíziós vezérlési technológiáját valamint az iker villanymotorokat, annak érdekében, hogy a jármű minden utasa számára páratlan menetkomfortot biztosítsanak. A jármű mozgása okozta kellemetlen érzeteket, és ’bólogató’ mozgást a jármű lassításakor az első és hátsó motorok regeneratív fékezésével minimalizálják.

A Nissan e-4ORCE technológiája tökéletesen szállít egy tál rament

Az e-4ORCE ramen kiszolgáló tálca két, egymástól függetlenül működő elektromos motort használ, a mérnökök speciális hangolásával, hogy ugyanazt a gyors gyorsulást és egyenletes mozgást biztosítsa a konyhapulton, mint amire az e-4ORCE technológiával felszerelt Ariya törekszik az úton.

Kulcsszavak: autógyár, fejlesztés, nissan
 
A Nissan e-4ORCE technológiája tökéletesen szállít egy tál rament A Nissan LEAF rekordot állított fel az elektromos autók legnagyobb felvonulásával LEAF Black Edition – A Nissan legdögösebb elektromos autója LEAF Black Edition – A Nissan legdögösebb elektromos autója Győri öthengeres motor az „Év nemzetközi motorja” Győri öthengeres motor az „Év nemzetközi motorja” A Continental újrahasznosított ipari kormot fog használni gumiabroncsaihoz A Continental újrahasznosított ipari kormot fog használni gumiabroncsaihoz A Nissan e-4ORCE technológiája tökéletesen szállít egy tál rament Az új Nissan LEAF magyarországon
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1