Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Újabb mérföldkő a FLIRT egységesítésben

Újabb mérföldkő a FLIRT egységesítésben

2022. június 23.
A hatvan régebbi, piros FLIRT motorvonat közül harminc már nem csak az új, egységes színvilágot kapta meg, hanem a fejlesztésnek köszönhetően a vonatok műszaki színvonala is megegyezik az újabb, kék-fehér festésű, azonos típusú, de bizonyos részegységeiben modernebb gyártmányokkal.

Újabb mérföldkő a FLIRT egységesítésben


A felújított motorvonatokban korszerűbb lett az utastájékoztató-rendszer; laptopok, mobiltelefonok töltéséhez használható dugaszoló aljzatokat és USB-töltőket szereltek be az ülések mellé; továbbfejlesztették az ajtóknál beszerelt mozgássérült-emelőket; a mosdók belső felületét graffiti- és karcálló fóliával fedték be; a vakok és gyengénlátók egyértelmű eligazodása és tájékoztatása érdekében pedig Braille-írásos szövegeket helyeztek el a fedélzeten. Az utasbiztonság fokozása érdekében korszerűsítették a videós térfigyelő rendszert is, a képminőség javulása mellett a készülékek éjjellátó funkcióval is rendelkeznek.

Az eddigiekhez hasonlóan belsőleg megújított további FLIRT járművek átalakítása 2023 szeptemberéig fejeződhet be, a vonatok külső átalakítása pedig 2023 végére készülhet el.

Újabb mérföldkő a FLIRT egységesítésben
Kulcsszavak: Flirt, máv, Stadler, vonat
 
2022-re valamennyi KISS emeletes motorvonat forgalomba áll 2022-re valamennyi KISS emeletes motorvonat forgalomba áll A Deutsche Bahn további Siemens ICE 4 vonatokat rendel A Deutsche Bahn további Siemens ICE 4 vonatokat rendel Újabb mérföldkő a FLIRT egységesítésben BKK: elutasította a bíróság a Skoda keresetét Újabb mérföldkő a FLIRT egységesítésben Gyorsvonati felárat vezet be a MÁV május közepétől Megérkezett Finnországba az első széles nyomtávú Vectron Megérkezett Finnországba az első széles nyomtávú Vectron
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1