Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Mutatjuk a hamarosan érkező új Kia XCeed első vázlatai

Mutatjuk a hamarosan érkező új Kia XCeed első vázlatai

2022. július 13.
Felfrissített megjelenés és átdolgozott utastér jellemzi a sikeres crossover új sorozatát. Az új XCeed - a modell történetében most először - dinamikus GT-line felszereltséggel is elérhető lesz.

A hamarosan érkező új Kia XCeed első vázlatai

A Kia ma nyilvánosságra hozta a hivatalosan jövő héten hétfőn (július 18-án) bemutatkozó új XCeed első vázlatait. A felfrissített modell külseje és utastere egyaránt megújul, a rendelhető változatok listáján pedig megjelenik a sportos GT-line felszereltség. A hajtáslánci választék a villamosított rendszerek egész sorát kínálja majd.

Az európai tervezésű, fejlesztésű és gyártású Ceed család tagja; az XCeed vásárlói elsősorban emelt üléshelyzetéért, dinamikus menetteljesítményeiért, és tökéletes mindennapi praktikumáért kedvelik. Az új sorozat átfogó frissítései révén az érkező modell még vonzóbb választási lehetőséget kínál majd a kompakt kategória vevőinek. A dinamikus GT-line felszereltség most először jelenik meg az XCeed kínálatában, ez az új változat a crossover izgalmas vonalait egyesíti a kifejezetten Európának tervezett sportos ötajtós formákkal.

Az új XCeed magas hatásfokú villamosított hajtásláncaival is támogatja a Kia fenntartható mobilitásszolgáltatóvá való átalakulását. A választékban plug-in hibrid modell is szerepel, a mindennapi autózást pedig a legfejlettebb biztonsági-, konnektivitási- és infotainment-szolgáltatások teszik még teljesebbé és élvezetesebbé.

Az új XCeed hivatalos bemutatója hazai idő szerint július 18-án, hétfőn reggel 9 órakor lesz megtekinthető a Kia hivatalos csatornáin. A modell európai forgalmazása még idén elkezdődik.

A hamarosan érkező új Kia XCeed első vázlatai
Kulcsszavak: bemutató, kia, Kia Motors, XCeed
 
Bemelegítés a Nürburgringen: az új MINI John Cooper Works GP Bemelegítés a Nürburgringen: az új MINI John Cooper Works GP Mutatjuk a hamarosan érkező új Kia XCeed első vázlatai A Harley-Davidson bemutatja első elektromos motorkerékpárját Sportos, új formatervvel lép színre a Kia alsó-középkategóriás ferdehátúja Sportos, új formatervvel lép színre a Kia alsó-középkategóriás ferdehátúja Az új CUPRA Ateca 2020 a márka új receptje nagy teljesítményű szabadidő autóra Az új CUPRA Ateca 2020 a márka új receptje nagy teljesítményű szabadidő autóra Áttervezett külsővel és belsővel érkezik a tágas, hétüléses Kia Sorento Áttervezett külsővel és belsővel érkezik a tágas, hétüléses Kia Sorento
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1