Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Új Importőrrel kezdi az évet a Peugeot Motocycles

Új Importőrrel kezdi az évet a Peugeot Motocycles

2023. február 02.
A 125 éves múlttal rendelkező márkának új fejezete kezdődik Magyarországon. 2023-tól a Peugeot robogók teljes típusválaszték forgalmazását, alkatrész és szolgáltatás értékesítési és importőri feladatait a Lubricants Hungary Kft. veszi át.

Új Importőrrel kezdi az évet a Peugeot Motocycles

Értékesítési palettájukon 50 cm³ ,125 cm³ és 400 cm³ robogók is megtalálhatóak. A több mint 30 éves múlttal rendelkező Lubricants Hungary Kft. alaptevékenysége a kenés- és szűréstechnikához kötődik (gulf.hu), de a motorozás és a kétkerekűek iránti vonzalom nagy népszerűségnek örvend körükben.

Városi használatra

Peugeot Django 50 cm3 robogó

Ha legtöbbször egyedül, a városon belül közlekedsz, ideális választás az 50 cm³ kategóriák között a Django 50. Ezeket a robogókat AM (segédmotoros) vagy B jogosítvánnyal is vezetheted.

Könnyedén elsuhanhatsz a lámpáknál, vagy a torlódásban araszoló járművek mellett és nyáron a klíma okozta megfázásokat is elkerülheted. Praktikus kiegészítőkkel felszerelve az eső és a hideg sem akadály, valamint a biztonságos parkoláshoz és csomag tároláshoz is találsz megoldásokat. Az 50 cm³ Peugeot robogók esetében átlagosan 1,75 liter/100 km fogyasztással és 380 km hatótávval lehet számolni (a mai üzemanyag árak mellett ezzel elég sokat meg lehet takarítani).

Új Importőrrel kezdi az évet a Peugeot Motocycles

A városon belül és azon kívül is megállják a helyüket a 125 cm³ motorok

Peugeot Pulsion 125 cm3 robogó

A nagytestű, kétszemélyes 125 cm³ robogók (és a fölötti kategóriák) egyik előnye, hogy városon kívül is bátran lehet velük motorozni, dolgozni járni vagy a praktikus kialakításuk és kiegészítőik miatt a napi bevásárlást intézni. Ezeket a robogókat már A1 jogosítvánnyal vezetheted. Szükséges a rendszámozása és kötelező biztosítás is, de ezek jelentősen kisebb kiadásokat jelentenek, mint egy autó esetében. Két személlyel is bátran elindulhattok egy ilyen robogóval akár kirándulni is. Praktikus tároló dobozaiba a sisakokat is biztonságosan el tudjátok zárni.

A 125 cm³-es Peugeot robogók esetében átlagosan 2,4 liter/100 km fogyasztással és 190-380 km hatótávval lehet számolni. Ezeknél a motoroknál a biztonság is kiemelkedőbb, például több modell is ABS és SBC fékrendszerrel van felszerelve, valamint a nagyobb átmérőjű kerekek miatt jobb élmény a vezetésük.

Új Importőrrel kezdi az évet a Peugeot Motocycles

A különlegesebb típusokat kedvelőknek ajánljuk a 400 cm³-es háromkerekűt

Peugeot Mertopolis 400 cm3 robogó

A lehető legkomfortosabb utazási élményt, kimagasló biztonsági felszereléseket, nagy tárolóhelyeket, kulcs nélküli indítást és számos praktikus dolgot kínál a Peugeot különleges háromkerekes kategóriája. A 400 cm³ motorral szerelt robogók esetében átlagosan 3,9 liter/100 km fogyasztással és 300 km hatótávval lehet számolni.

A gép szíve a teljes egészében Franciaországban gyártott új motor, amely 35,6 lóerős teljesítményt és 38,1 Nm nyomatékot biztosít. A piac újdonsült szereplője már most a legjobb teljesítményt nyújtja kategóriájában. A kompakt kormánynak köszönhetően mindig sima és magabiztos a vezetési élmény. És hogy ne veszítse el a fejedet, a megemelt műszerfal minden szükséges információt megad anélkül, hogy levennéd a szemedet az útról.

Új Importőrrel kezdi az évet a Peugeot Motocycles

Új vagy használt?

Az új robogók előnye a használtakhoz képest, hogy 3 év garanciát kapsz rájuk és nem a rejtett hibák miatt kell aggódnod. Jelenleg nagyon nehéz olyan szerelőt találni, aki megbízhatóan, jó minőségben dolgozik és van kapacitása a meglévő munkái mellett továbbiakat vállalni. Ezt az időt érdemes inkább az élményekre szánni.

Kulcsszavak: importőr, motorkerékpár, Peugeot Motocycles, robogó
 
Idén is motorozással indult a tanév a Pető Intézetes gyerekeknek Idén is motorozással indult a tanév a Pető Intézetes gyerekeknek Új Importőrrel kezdi az évet a Peugeot Motocycles ABS és kulcs nélküli biztonsági rendszer a 2014-es Sportser modelleken Új Importőrrel kezdi az évet a Peugeot Motocycles Az új S 1000 XR – stílus és funkcionalitás sportoláshoz és kalandokhoz Budapesten hozza létre regionális központját az MG Motor Budapesten hozza létre regionális központját az MG Motor Élet, halál, rohammotor- az Open Road Fest adománygyűjtést szervez Élet, halál, rohammotor- az Open Road Fest adománygyűjtést szervez
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1