Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
"Magyar Év Autója" díjat nyert a BMW M3 Touring

"Magyar Év Autója" díjat nyert a BMW M3 Touring

2023. március 16.
Az Autós Nagykoalíció és a Járműipar.hu immár negyedik alkalommal szervezte meg az Év Magyar Autója díjat. A sportautó kategóriát – ahogy eddig minden évben – a BMW nyerte meg, ezúttal a régóta várt, rendkívüli praktikusságot és letaglózó teljesítményt egyszerre kínáló BMW M3 Touring prémium középkategóriás modellel.

Magyar Év Autója díjat nyert a BMW M3 Touring
2020 óta minden évben nagy példányszámú online és print lapok elismert autós újságíróiból álló, független szakmai zsűri dönti el, hogy az Év Magyar Autója versenyen több kategóriában melyik lesz a magyar autópiacon a „legmagyarabb”, a „legjobb” és a „legzöldebb” autó. Idén a közönségdíjjal és a zsűri különdíjával együtt tizenhét díjat kaptak a hazai forgalmazók és gyártók a zsűri (tagjai: Biró Csongor, Csordás Gábor, Gulyás Péter, Katona Mátyás, Miklós-Illés Kálmán) döntése nyomán.

Az Év Magyar Autója díj 2021-ben indított sportautó kategóriáját elsőként a BMW Z4 M40i, 2022-ben a BMW M4 Competition, idén a BMW M3 Touring prémium középkategóriás családi modell nyerte meg. Rendkívül sokoldalú utasterének köszönhetően az első BMW M3 Touring páratlanul egyedi adottságokkal büszkélkedhet, a BMW M modellekre jellemző vezetési élmény új formáját kínálva.

A BMW Ívelt Kijelzővel dolgozó új BMW iDrive járművezérlő technológia pedig mindezt csúcstechnológiás járművezérlő és járműkapcsolati megoldásokkal fűszerezi meg. Hajtáslánc-technológiájának minden részlete a vérpezsdítő menetdinamikát élteti, miközben az M TwinPower Turbo technológiával dolgozó, soros hathengeres benzinmotor, a Drivelogic-kal dolgozó, nyolcfokozatú M Steptronic automataváltó és az M xDrive intelligens összkerékhajtás 375 kW / 510 lóerő maximális teljesítményben teljesedik ki.

Magyar Év Autója díjat nyert a BMW M3 Touring

Az ünnepélyes díjátadót március 17-én a Magyarok a Világ Járműgyártásában kiállítás helyszínén tartják a szervezők. Az egyedi porcelán alkotásokban megtestesülő díjak Frick-Törzsök Rebeka pécsi formatervező munkáját dicsérik.

Kulcsszavak: bmw, díj, M3 Touring, Magyar Év Autója
 
Exkluzív hangélmény a hétvégi Frieze New York művészeti kiállítás 7-es BMW-iben Exkluzív hangélmény a hétvégi Frieze New York művészeti kiállítás 7-es BMW-iben A Hungaroringen mutatták be a BMW legújabb kompakt sportmodelljét A Hungaroringen mutatták be a BMW legújabb kompakt sportmodelljét Megérkezett a Nautor’s Swan által inspirált BMW Individual M760Li Megérkezett a Nautor’s Swan által inspirált BMW Individual M760Li Jellegzetes BMW M karakter - Íme a vadonatúj BMW M2 Coupé Jellegzetes BMW M karakter - Íme a vadonatúj BMW M2 Coupé Formatervezési díjat nyert az új Kia Sorento Formatervezési díjat nyert az új Kia Sorento
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1