Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Két új SUV ékezését lengette be a Lexus

Két új SUV ékezését lengette be a Lexus

2023. május 19.
Június 9-én két új prémium SUV leleplezését ígéri a Lexus, egyelőre ugyanakkor nagy valószínűség szerint ezek egyike sem érkezik Európába.

Két új SUV ékezését lengette be a Lexus

Néhány úgynevezett ’teaser-fotó’ kiadásával csigázza a kedélyeket az Európában 99%-ban részben vagy teljesen elektromos (öntöltő hibrid elektromos, plug-in hibrid elektromos és akkumulátoros elektromos) autókat értékesítő környezetbarát luxusautómárka Lexus két új modellje, az új generációs GX és a vadonatúj, elődmodell nélküli TX kapcsán.

A most új generációval érkező, a Toyota Land Cruiser alapjaira épülő, és ennek megfelelően komoly terepképességeket kínáló Lexus GX két évtizedes múltra tekint vissza, a Lexus TX azonban vadonatúj modell, amelyről egyelőre nem sokat árult el a márka. A vadonatúj TX várhatóan a legnagyobb európai Lexus SUV-nél, az idén új generációval bemutatkozó RX-nél is nagyobb méretű, három üléssoros prémium SUV lesz, amely az Európában nem kapható Toyota Grand Highlander alapjaira épül majd, és várhatóan még idén év végén megérkezik a tengerentúli márkakereskedésekre.

A két modellel kapcsolatos részletes információkra még három hetet várni kell, ám az már most biztosnak tűnik, hogy egyelőre egyik modell sem érkezik Európába, így az itteni SUV kínálat csúcsa továbbra is a vadonatúj RX lesz, amely három környezetbarát meghajtással, öntöltő hibrid elektromos, plug-in hibrid elektromos, és turbófeltöltéses öntöltő hibrid elektromos kivitelben is megrendelhető.

Két új SUV ékezését lengette be a Lexus

Kulcsszavak: lexus, suv, új modell
 
A Nissan egyik mérnöke innovatív „mobil technológia központot” alkotott A Nissan egyik mérnöke innovatív „mobil technológia központot” alkotott A vadonatúj ZR-V modellel bővül a Honda palettája A vadonatúj ZR-V modellel bővül a Honda palettája Két új SUV ékezését lengette be a Lexus Toyota RAV4 - Húsz éve az élmezőnyben Két új SUV ékezését lengette be a Lexus Kiemelkedő kezelhetőség minden körülmények között Megérkezett az új SEAT Ibiza Megérkezett az új SEAT Ibiza
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1