Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Mazda bemutatja a 2024-es Mazda3 és CX-30 modellek Nagisa Special Edition változatát

A Mazda bemutatja a 2024-es Mazda3 és CX-30 modellek Nagisa Special Edition változatát

2023. szeptember 27.
A Mazda büszkén jelenti be a Mazda3 hatchbackés a CX-30 modellekhez készült új Nagisa Special Edition bevezetését.

https://eu.mazda-press.com/news/2023/mazda-introduces-the-2024-nagisa-special-edition-for-mazda3-and-cx-30/

Építve a 2022-ben bemutatott Homura sikerére és a 2024-es modellfrissítések során hozzáadott fejlesztésekre, a Mazda felhasználta a népszerű retró-modern esztétika sportos elemeit a Nagisa Special Edition modell megalkotásakor.
 
Az elérhető színválasztékból, a Zircon Sand Metallic borítja a Nagisa külsejét, mint fő szín, amelyhez fekete külső elemek társulnak, a modern megjelenés érdekében. A belső térben terrakotta színű, bőrhatású üléshuzatokat találunk, az ülések közepén fekete Leganu® velúrbetétekkel, amelyek kifinomultságot kölcsönöznek az utastérnek.
 
A Nagisa paletta fő színének a Zircon Sand Metallic színt választották, mert egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Első pillantásra egyszerű színnek tűnhet, mely az utakon sportos old-school hangulatot áraszt. Közelebbről szemügyre véve azonban a Zircon Sand Metallic egyedisége azonnal észrevehető, ami kifinomult stílust és mélységet ad az autó megjelenéséhez.
 
https://eu.mazda-press.com/news/2023/mazda-introduces-the-2024-nagisa-special-edition-for-mazda3-and-cx-30/

A fémes felület által keltett fények és árnyékok kihangsúlyozzák a karosszéria szerkezetét, míg a szín ásványszerű keménysége, ahogyan azt a neve is sugallja, egyedi karaktert nyújt az autónak. A fekete keréktárcsák és visszapillantó tükrök mellett a Nagisa egy jellegzetes fekete szárnnyal is büszkélkedhet, ami a CX-30-as modell esetében először jelenik meg. Ez elegáns és áramvonalas külsővel ruházza fel az autót, amely egyszerre sportos és kifinomult.
 
A Nagisa belső terében a bőrhatású üléshuzatok fő színe a terrakotta, ami retró érzetet kelt az utastérben. Ehhez párosulnak az ülések közepén és a műszerfalon található velúrbetétek, valamint a dekoratív díszítőelemek, mint a szellőzőlamellák és az ajtókilincsek kékesszürke színe. Az eredmény egy retró-modern, mégis sportos hangulatú utastér. Kifinomult részletek, köztük az üléseken látható fekete, kordován-hatású hangsúlyok és a műszerfalon feltűnő terrakotta színű varratok teljessé teszik a belső designt. A Mazda3 ajtópaneljeit is Leganu® velúrbőr borítja, ami még kifinomultabbá teszi az utasteret.
 

https://eu.mazda-press.com/news/2023/mazda-introduces-the-2024-nagisa-special-edition-for-mazda3-and-cx-30/

A 2024-es Mazda3 és CX-30 fejlett biztonsági funkciókkal, művészien kialakított belső terekkel és innovatív motortechnológiával rendelkezik. Mindkét modell frissített infotainment rendszerrel, illetve továbbfejlesztett gyalogosészlelő rendszerrel és csatlakozási funkciókkal rendelkezik. A két modell egyaránt elektrifikált hajtásláncot kínál, az e-Skyactiv G szívómotorral és a forradalmi e-Skyactiv X motorral.
 
A Nagisa Special Edition egy különleges Mazda, mely a Mazda3 hatchback és a CX-30 modellek esetében lesz elérhető.
 
Kulcsszavak: CX-30, mazda, mazda3
 
A Mazda bemutatja a 2024-es Mazda3 és CX-30 modellek Nagisa Special Edition változatát Irányjelző Közlekedési Magazin júliusi ajánló A Mazda izgalmas szabadidőautóval érkezik Frankfurtba A Mazda izgalmas szabadidőautóval érkezik Frankfurtba Motorsport múltját ünnepli a Mazda Goodwood-ban Motorsport múltját ünnepli a Mazda Goodwood-ban A Mazda bemutatja a 2024-es Mazda3 és CX-30 modellek Nagisa Special Edition változatát A Mazdánál rekordnövekedés az első negyedévben A Mazda bemutatja a Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV modelljét Európában A Mazda bemutatja a Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV modelljét Európában
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1