Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Nissan bemutatja a teljesen elektromos Nissan Hyper Urban koncepciót

A Nissan bemutatja a teljesen elektromos Nissan Hyper Urban koncepciót

2023. október 03.
A hónap végén Tokióban megrendezésre kerülő Japan Mobility Show előtt a Nissan Motor Co., Ltd. egy sor izgalmas, teljesen elektromos koncepciójárművet mutat be, amelyek közül az első a digitálisan bemutatott Nissan Hyper Urban.

A Nissan bemutatja a teljesen elektromos Nissan Hyper Urban koncepciót

Mindegyik koncepciót szimbolikus karakter jelképezi, és olyan egyedi jellemzőkkel rendelkezik, amelyek értéket adnak az egyedi életstílusokhoz és változatos törekvésekhez. A koncepciók segítenek az ügyfeleknek abban, hogy pozitív hatást gyakoroljanak a bolygóra anélkül, hogy a stílus vagy a szórakozás kompromisszumot kötnének.

A Nissan Japan Mobility Show-val kapcsolatos víziója megtestesíti a vállalat megingathatatlan elkötelezettségét az emberek életének gazdagítása és az elektromos járművek világának forradalmasítása iránt átalakuló termékekkel és technológiákkal.

A Nissan Hyper Urban: Egy tisztább világ felhatalmazása

A Nissan Hyper Urban stílusa tökéletesen kiegészíti a célfelhasználók kifinomult ízlését.  
Karcsú és modern esztétika jellemzi, a jármű dizájnja kifejezi a felhasználók igényes ízlését, miközben hatékonyan illeszkedik a környezetbe.

A Nissan Hyper Urban teljes mértékben beépülne az elektromos járművek ökoszisztémájába is, lenyűgöző V2H funkciójával pedig energiát biztosít az otthonok számára, ami jelentős energiaköltség-megtakarítást és az elektromos hálózat terhelésének csökkentését eredményezné.

A Nissan bemutatja a teljesen elektromos Nissan Hyper Urban koncepciót

A V2G képességnek köszönhetően a tulajdonosok akár többletenergiával is hozzájárulhatnak a hálózathoz, hogy támogassák helyi közösségüket, és ezzel pénzt keressenek. Az intelligens töltéskezelő rendszer olyan mesterséges intelligencia funkcióval rendelkezik, amely képes önállóan feltölteni a járműveket és az épületeket, így hatékony energiagazdálkodást biztosít.

A koncepció a fenntarthatóságot a járművek élettartamára is alkalmazza, így ideális azok számára, akik tudatában vannak a tulajdonukban lévő dolgok hosszú távú értékének. A hardverfrissítések és a rendszeres szoftverfrissítések sok éven át új tulajdonosi élményt nyújtanak. Például a belső tér felfrissülhet egy új műszerfallal, amely a legújabb technológiákat és trendeket tükrözi a grafikus felhasználói felületek terén.

Az autó a Nissan elektromos kínálatának jövőbeli tervezési és technológiai lehetőségeit képviseli. A külső lime sárga test a fény beesési szögétől függően változtatja a kromatikus kifejezéseket, hatékonyan felhívja a figyelmet, miközben beleolvad a környezetbe. 

A Nissan bemutatja a teljesen elektromos Nissan Hyper Urban koncepciót

Az első és hátsó ollós ajtók a nyitottság és a karakter érzetét adják, míg a sportos sziluett aerodinamikai kiválóságot produkál a nagyobb hatékonyság érdekében. A széles gumiabroncsok teszik teljessé a sportos megjelenést, masszív dinamikát idézve városi esztétikával.

A belső teret úgy alakították ki, hogy beleolvadjon a városi életterekbe. A kaleidoszkópszerű háromszögek ihlette műszerfal és kijelző a tulajdonos hangulatának megfelelően testreszabható. Ezenkívül az első ülések összehajthatók és a hátsó ülésekre csukódhatnak, így kanapészerű, privát pihenőteret hozva létre. Ha távol van a mindennapi nyüzsgéstől, a Nissan Hyper Urban zökkenőmentesen integrálja a pihenést és a hasznosságot.

A Nissan bemutatja a teljesen elektromos Nissan Hyper Urban koncepciót

Kulcsszavak: autókiállítás, Hyper Urban, nissan, tanulmányautó, Tokió
 
Nagytesó - Nissan X-Trail 1.6 dCi Nagytesó - Nissan X-Trail 1.6 dCi A Nissan bemutatja a teljesen elektromos Nissan Hyper Urban koncepciót Elindult a Juke testreszabási program Az európai autó tulajdonosok 70%-a megfontolná, hogy elektromos autóra váltson a következő autóvásárlása során Az európai autó tulajdonosok 70%-a megfontolná, hogy elektromos autóra váltson a következő autóvásárlása során A Nissan bemutatja a teljesen elektromos Nissan Hyper Urban koncepciót Sztár lesz a Nissan 370Z Nismo A Nissan Európa egyik legjobb haszongépjármű-palettáját kínálja A Nissan Európa egyik legjobb haszongépjármű-palettáját kínálja
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1