Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A DS Franciaoszrágban és Olaszországban készíti elő a jövőt

A DS Franciaoszrágban és Olaszországban készíti elő a jövőt

2023. október 10.
2024-től minden új DS modell 100%-ban elektromos lesz. Az új, zéró emissziós éra első modelljének fejlesztése most fejeződik be Franciaországban, gyártása Olaszországban, Melfiben történik majd.

A DS Franciaoszrágban és Olaszországban készíti elő a jövőt

A DS Automobiles felgyorsítja energetikai átállását. A márka megszületése óta stratégiájának középpontjába helyezte az elektrifikációt. 2019-óta minden modellje elérhető elektromos, vagy plug-in hibrid hajtással. A tisztán elektromos DS 3 E-TENSE és a 225-360 LE teljesítményű tölthető hibrid DS 4 E-TENSE, DS 7 E-TENSE és DS 9 E-TENSE modelleknek köszönhetően minden DS modell elérhető elektromosított változatban.

2023 első félévében-ben a DS eladásain belül közel 50%-ot képviseltek az E-TENSE modellek. 2024-től a márka kizárólag tisztán elektromos modelleket mutat be.  

Az innovatív szellemiségű DS 100 %-ban elektromossá válik és továbbra is elkötelezett a Formula E irányában.

A  DS Automobiles kínálatát kiegészítve 2024-ben bemutatja a  DS 4 tisztán elektromos változatát, majd felfedi legújabb kreációját. 

A DS Franciaoszrágban és Olaszországban készíti elő a jövőt

Ez a Stellantis első olyan projektje, amely az STLA M nemzetközi platformra épül. Nagy kapacitású, akár 98 kWh-s akkumulátora több, mint 700 kilométeres autonómiát tesz lehetővé. Ez a jövőre érkező modell kivételesen magas technológiai szintet és kifinomultságot ígér, köszönhetően a technikai elemek tökéletes adaptációjának, valamint a DS ügyfelek igényeihez való maximális alkalmazkodásnak.  A fejlesztés ezekben a napokban fejeződik be Franciaországban.

Az olaszországi Melfiben található gyárban készül majd az új elektromos modell. Az üzemet a 90-es években nyitották meg a Nápoly és Bari között található Basilicate régióban. A későbbiekben egy második DS Automobiles modell is profitálhat a melfi gyár szakértelméből.


Kulcsszavak: DS Automobiles, DS4, elektromos autó
 
Kreatív ötleteket vár a tokiói Toyota i-Road K+F projekt Kreatív ötleteket vár a tokiói Toyota i-Road K+F projekt Már több mint kétezer elektromos autóra kértek támogatást Magyarországon Már több mint kétezer elektromos autóra kértek támogatást Magyarországon A DS Franciaoszrágban és Olaszországban készíti elő a jövőt Gyorsabban fel lehet tankolni a villanyautót, mint a benzinest A DS Franciaoszrágban és Olaszországban készíti elő a jövőt Név nélkül árulják a világhíres elektromos autót Kínában Bemutatták az Extreme E elektromos széria versenyjárművét Bemutatták az Extreme E elektromos széria versenyjárművét
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1