Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Nagy-Britanniában a Nissan X-Trail lett az Év Családi Autója!

Nagy-Britanniában a Nissan X-Trail lett az Év Családi Autója!

2023. október 10.
A Nissan X-Trail e-POWER e-4ORCE a The Sun, a The Sunday Times és a driving.co.uk elismerésben részesült a News UK motoring Awards díjátadón, és elnyerte a Év Családi Autója címet.

Nagy-Britanniában a Nissan X-Trail lett az Év Családi Autója!

Az X-Trail a Nissan elektromos családi szabadidőjárműve, amely 2022-ben csatlakozott a sorozathoz, és azóta is nagy érdeklődéssel fogadják. A 85 fokban nyíló hátsó ajtókkal, a beépített hátsó napellenzőkkel, a második sorban lévő USB-portokkal, az akár 585 literes csomagtérrel és a rengeteg intelligens tárolási lehetőséggel az X-Trail kiváló választás családok számára. Az opcionális harmadik sor rugalmasságot biztosít a sofőröknek, hogy az igényeiknek leginkább megfelelő változatot válasszák, miközben továbbra is az X-Trail jellegzetes, masszív, mégis kifinomult stílusát kínálja.

A Sun Motors szerkesztője, Rob Gill így nyilatkozott: „Az X-Trailben megvannak a Qashqai – a Nissan 2021-es év autója – minden előnye, amit hét üléssel és összkerékhajtással is kiegészíthető. Ha a családod túlnő egy Qashqai, vagy Nagy-Britannia zöld részein élsz, akkor egy X-Trailre vágysz az életedben."

Az e-4ORCE a Nissan dinamikus összkerékhajtási technológiája. Az e-4ORCE kettős motorral rendelkezik, amelyek folyamatosan változnak, hogy kiegyensúlyozott és stabil utazást biztosítsanak, és egy kényelmes és erőteljes hajtás, amely öt hajtásmódot használ bármilyen útviszonyok kezelésére.

Nagy-Britanniában a Nissan X-Trail lett az Év Családi Autója!

Az e-POWER elektromos vezetési élményt kínál anélkül, hogy csatlakoztatni kellene a hálózathoz. Az elektromos motor kizárólag a kerekeket hajtja meg, hogy egyenletes és csendes vezetést biztosítson, fokozott hatékonysággal és biztonsággal.

Az e-4ORCE és az e-POWER kombinációja egy fejlett alternatív hajtásláncot kínál kiváló terep- és vontatási képességekkel. Az olyan technológiákkal, mint a ProPILOT Assist Navi-Link funkcióval, a mozgó objektumokat észlelő környező monitorral, az X-Trail egy alkalmas, de kifinomult modell, amely kiváló választás  a családoknak és a kalandra vágyóknak.

Nic Thomas, a Nissan marketing igazgatója így nyilatkozott: "Az X-Trail kulcsfontosságú része a Nissan termékcsaládnak, és nagyon sokat jelent, hogy az Egyesült Királyság legnépszerűbb kiadványai és motorszakértői kiválasztottak erre a díjra. A Nissan a Qashqai bemutatásával meghatározta a crossover szegmenst, és örömmel látjuk, hogy a Nissan crossoverek továbbra is az iparág élvonalában állnak, és utat nyitnak az új technológiák és vezetési élmények felé. Az X-Trail a kínálatunk legnagyobb autója, amely tökéletes választás azoknak a családoknak, akik olyan kényelmes autót keresnek, amely terepen ugyanolyan kényelmes, mint városon keresztül.”

Nagy-Britanniában a Nissan X-Trail lett az Év Családi Autója!
Kulcsszavak: e-4ORCE, e-POWER, év autója, Nagy-Britannia, nissan, suv, X-Trail
 
A ŠKODA AUTO legyártotta az egymilliomodik SUV modelljét A ŠKODA AUTO legyártotta az egymilliomodik SUV modelljét Nagy-Britanniában a Nissan X-Trail lett az Év Családi Autója! Megduplázza e-autó töltőpontjai számát az ELMŰ Hát ha ez igaz! Nissan LEAF nagyobb hatótávval? Hát ha ez igaz! Nissan LEAF nagyobb hatótávval? Hibrid elektromos hajtással érkezik a 4X4-es Toyota RAV4 Hibrid elektromos hajtással érkezik a 4X4-es Toyota RAV4 Nagy-Britanniában a Nissan X-Trail lett az Év Családi Autója! A Nissan mérföldkőhöz érkezett az önjáró autók kifejlesztésében
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1