Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Sportosságával és stílusával felvillanyozza az utazást a KONA Electric N Line

Sportosságával és stílusával felvillanyozza az utazást a KONA Electric N Line

2024. január 24.
A Hyundai Motor bemutatja az elektromos járművek stílusát újraalkotó, vadonatúj KONA Electric N Line modellt, amely magával ragadó módon gazdagítja sportos formajegyekkel a villanyautók jellegzetes dizájnelemeit.

Sportosságával és stílusával felvillanyozza az utazást a KONA Electric N Line

A Hyundai Motor Europe még sportosabb megjelenéssel ruházza fel legkeresettebb elektromos típusát. Ez az első olyan akkumulátoros elektromos Hyundai modell, amely megkapja a sportos N Line csomagot, tovább erősítve a márka ügyfélközpontú szemléletét, hogy a választási lehetőségek minél szélesebb kínálatát biztosítsa azon ügyfelei számára, akik szeretnének tisztán elektromos mobilitásra váltani.

A KONA Electric N Line sportos, dinamikus dizájnnal egészíti ki a modell eleve lenyűgöző teljesítményét és hatótávolságát. A stílust és a fenntarthatóságot egyaránt nagyra értékelő ügyfelek most még inkább saját ízlésükhöz igazíthatják a Hyundai legnépszerűbb szabadidőjárművét, amely megnövelt méreteinek köszönhetően a kategória legkedvezőbb helykínálatát nyújtja.

Exkluzív N Line stíluselemek

A KONA Electric N Line különleges formai jegyei között említést érdemel az egyedi első és hátsó lökhárító, a stílusos oldalsó kötény, valamint az exkluzív, 19 colos keréktárcsák, amelyek még inkább kihangsúlyozzák a modell sportos megjelenését. A merész dizájnt az összetéveszthetetlen N Line emblémák teszik még karakteresebbé.


Sportosságával és stílusával felvillanyozza az utazást a KONA Electric N Line

A KONA Electric N Line utasterében N Line logóval és piros kontrasztos öltésekkel varrott sportülések teremtenek magával ragadó, dinamikus vezetői környezetet. A kormánykeréken és a műszerfalon további piros részletek teszik még exkluzívabbá az N Line belső kidolgozását. Dizájnereink mindenekelőtt arra törekedtek, hogy anélkül biztosítsanak lebilincselő vezetési élményt, hogy az a kényelem vagy a funkcionalitás rovására menne.

N Line jellemzők:

•    Agresszívabb, sportos orr- és farkialakítás
•    Exkluzív elektromos N Line első és hátsó lökhárítók
•    Fényes fekete külső visszapillantó tükrök
•    Kéttónusú fekete tetőlemez (opciós)
•    Egyedi N Line kormánykerék
•    Exkluzív N Line fémpedálok
•    Fekete tetőkárpit
•    19 colos könnyűfém keréktárcsa, exkluzív N Line kialakítással
•    Egyedi N Line ülések kontrasztos piros öltésekkel
•    Kétféle üléskárpit választható: szövet, illetve öko Alcantara és bőr kombinációja
•    A különleges kivitelű Alcantara® 57 százalékban újrahasznosított poliésztert tartalmaz

Sportosságával és stílusával felvillanyozza az utazást a KONA Electric N Line

A 2024 februárjában gyártásba kerülő KONA Electric N Line első példányai várhatóan 2024 tavaszán jelenthetnek meg Európa útjain. A bevezető széria színei – Serenity White gyöngyházfényű karosszéria kéttónusú Abyss Black gyöngyházfényű tetővel – még látványosabbá teszik a merész, stílusos modell érkezését a tisztán elektromos szabadidőjárművek szegmensébe.

A Hyundai most először teszi a vadonatúj KONA összes hajtáslánc-változatához elérhetővé az N Line csomagot: ennek köszönhetően a KONA N Line a legkülönfélébb ügyfelek számára kínál sokoldalú, izgalmas lehetőséget. Legyen szó belső égésű motorról, hibrid hajtásláncról vagy tisztán elektromos kivitelről, az ügyfelek minden formában élvezhetik az N Line sportos, karakteres jellemzőit. Ezzel a Hyundai még magasabb szintre emeli az innováció és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét.

Kulcsszavak: Hyundai, Kona, Kona Electric, új modell
 
Az Opel Insignia GSi frankfurtban tartja világpremierjét Az Opel Insignia GSi frankfurtban tartja világpremierjét Érkezik a márkakereskedésekbe a vadonatúj Honda Civic Type R Érkezik a márkakereskedésekbe a vadonatúj Honda Civic Type R Tavasszal a BMW új modellváltozatokkal fokozza a vezetés élményét Tavasszal a BMW új modellváltozatokkal fokozza a vezetés élményét Hamarosan érkezik az új Toyota GT86 sportkupé Hamarosan érkezik az új Toyota GT86 sportkupé Sportosságával és stílusával felvillanyozza az utazást a KONA Electric N Line Exkluzív ruhát ölt a dinamikus roadster
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1