Hidrogénüzemű Defender prototípust fejleszt a Jaguar Land Rover
A Jaguar Land Rover az új Land Rover Defenderre épülő, hidrogénüzemű (hydrogen fuel cell electric vehicle – FCEV) prototípus fejlesztésébe kezdett. A tesztelés még idén elkezdődik.
Határokat feszeget Michelisz Norbert a legújabb magyar elektromos versenyautóval
Az egyetemi hallgatókból álló BME Formula Racing Team Michelisz Norberttel mutatta be legújabb elektromos versenyautóit a Hungaroringen.
A piac egyik legfejlettebb önvezető rendszerét mutatta be a Lexus
A 2-es szintű automatizált vezetésre képes Teammate olyan funkciókkal is rendelkezik, amiket más gyártók még nem kínálnak.
Autósport Kamion Eb - Kiss Norbert győzött a hétvége utolsó futamán is a Hungaroringen A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Révész Racing pilótája győzött a gyorsasági kamion Eb idénynyitó magyarországi versenyhétvégéjének vasárnapi második futamán a Hungaroringen.  
Tesztek Megfizethető luxus - Citroen C5 Aircross Már a  tavaszi bemutatón megfogott bennünket a Citroen új terepese és alig vártuk, hogy közelebbről is megismerjük. A sok egyedi újítás visszahozta a márkát és a modellt is a reflektorok középpontjába...  
Videók LEVC Taxi teszt - Mobilitás Magazin Magyarországon eddig még ritkán látunk igazi Londoni taxit, de a márka hazai megjelenésével egyre többel találkozhatunk az utakon. Következő tesztünkben Bögös Sanyi részletesen bemutatja nekünk.  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!