Megszünt az üzemanyag ársapka, a kormány megszüntette az üzemanyagár-stopot
A hétfőn hatályba lépett kőolajszankciók után két nappal a kormány - a Mol javaslatára - az üzemanyagárstopot megszünteti - jelentette be kedden késő este Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Budapesten.
Hidrogén üzemanyagcellás kivitelt fejlesztenek a Toyota Hiluxból
A világ legnépszerűbb és egyben legkeményebb pickupja, a 2022/2023-as ’Év Pickupja’ díjas Toyota Hilux hamarosan melléktermékként tiszta vizet kibocsátó, zéró emissziós hidrogén üzemanyagcellás elektromos változatban is elérhető lehet.
A magas euró árfolyam továbbra is visszafogja a használt autó importot
A 400 forint körüli euró árfolyam továbbra sem kedvez a használt autó importnak. 2022-ben minimálisan csökkent az autók behozatala: összesen 118.583 négykerekű érkezett határon túlról, amely 2,8 százalékkal marad el 2021-hez képest.
Autósport Szujó Zoltán az MNASZ új elnöke Szujó Zoltánt választották meg csütörtökön a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) új elnökének a szervezet tisztújító közgyűlésén.  
Tesztek Megfizethető luxus - Citroen C5 Aircross Már a  tavaszi bemutatón megfogott bennünket a Citroen új terepese és alig vártuk, hogy közelebbről is megismerjük. A sok egyedi újítás visszahozta a márkát és a modellt is a reflektorok középpontjába...  
Videók Mobilitás Magazin - 2022 január Új év, új kezdet, és új arculat. 2022-ben műsorunk is megújult és reményeink szerint nektek is tetszeni fog. Izgalmas föcimmel és más névvel jövünk ebben az évben. A nevünk, a korábbi Mobilitás Magazinról,...  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!