üzemeltető: Ditto Europe Kft.
Adatkezelési azonosító: 03098-0001

Az oldal célja:

A holvezessek.hu oldal célja, hogy kereshető adatbázisában a felhasználóknak lehetőségük legyen egy adott márka adott típusát a regisztrált márkakereskedők egyikében kipróbálni tesztvezetés keretén belül.
Az oldal megtekintéséhez regisztráció nem szükséges.
Regisztráció csak a tesztvezetéshez való bejelentkezéshez szükséges.
Az oldal használata mindenki számára ingyenes.

Regisztráció:

A regisztráláshoz szükséges adatok:
Választott felhasználó név, választott jelszó, név, email cím, telefonszám: (opcionális)
Az oldal nem küld senki számára hírlevelet!
A regisztráció bármikor törölhető véglegesen egy (akár üres) emaillel a lemondas@holvezessek.hu címen. Fontos, hogy a küldő a regisztrációban megadott email címről küldje a mailt a sikeres beazonosításhoz.

Márkakereskedők regisztrációja:

Mailben az info@holvezessek.hu  címen kérhető a regisztrálás.
Fontos, hogy az erről az email címről érkező levelek a későbbiekben nem tekintendők spam-nek!
Regisztráció törlése: bármikor a lemondas@holvezessek.hu címen.

Adatkezelési szabályzat:

üzemeltető a regisztráció során felhasználótól önkéntesen és szabad akaratából megadott adatokat tárolja. Nem használja fel semmilyen hírlevél és reklám küldése céljából. Az adatok tárolása a Dotroll szerverén történik. (www.dotroll.hu)
üzemeltető statisztikák készítéséhez és látogatottság méréséhez adatokat gyűjthet nem személyes jellegű adatokról.
Ilyenek például a böngésző típusa, utoljára meglátogatott internetes oldal címe.
Az oldal látogatásakor bizonyos információk az ön számítógépén automatikusan letárolásra kerülhetnek, ezeket a közismertebb néven "cookie"-nak nevezünk. A "cookie" célja például az információk újbóli begépelésének elkerülése az oldal újbóli meglátogatásakor. Amennyiben ezt a szolgáltatást nem kívánja igénybe venni, kérjük tiltsa le internetes böngészőjében az erre vonatkozó opciókat. A holvezessek.hu által eszközölt folyamatos műszaki fejlesztések biztosítják a biztonsági intézkedések meglétét és folyamatos fejlesztését az ön személyes adatainak védelmében.

Adattovábbítás harmadik félhez:

Felhasználó regisztrációban megadott adatait csak a tesztvezetésre kiválasztott márkakereskedőhöz juttatja el, hogy a tesztvezetésre fel tudják venni fele a kapcsolatot.  Márkakereskedő semmilyen más célra nem használhatja fel az adatokat felhasználó külön írásos beleegyezése nélkül.

Márkakereskedők adatai:

Márkakereskedéseknek lehetőségük van az oldalon az alapadatok tárolásán felül (cégnév, telephely, tesztelhető típusok, elérhetőségek, kontakt személy neve és elérhetősége, logó) egy rövid ismertetőre cégükről. A megadott adatok nyilvánosak bárki számára, aki az oldalt böngészi.

Tesztvezetés feltételei:

Fontos tudni, hogy márkakereskedőnek jogában áll az adatok valódiságát ellenőrizni a helyszínen. Ezek rögzítése eltérő lehet, márkakereskedésenként változhat. Fontos tudni, hogy tesztvezetésen csak 18. életévüket betöltött, érvényes jogosítvánnyal és személyi azonosító okmánnyal lehet részt venni. Továbbá azt is tudnia kell felhasználónak, hogy a tesztvezetés nem jelent többet egy 15-20 perces közúti forgalomban márkakereskedő részvételével történő vezetésen. A járműveket márkakereskedések casco biztosítással biztosítják, bármely felhasználó által okozott balesetből, hanyagságból, figyelmetlenségből eredő erkölcsi és anyagi kárt felhasználó köteles márkakereskedésnek megtéríteni.

Felhasználónak lehetősége van a tesztvezetés sikeres lebonyolítása után a kipróbált modellt írásban jellemezni. üzemeltetőnek jogában áll ezt cenzúrázni, az oda nem illő kifejezéseket, szavakat, esetlegesen az egész véleményt törölni.

Márkakereskedőnek lehetősége van egy adott felhasználó korábbi tesztjeinek megtekintéséhez.
Márkakereskedő feladata az oldalon fiktíven regisztrált és hozzá bejelentkezett látogatók kiszűrése.

Szellemi tulajdon jogok:

Az oldallal kapcsolatos és azon található szellemi tulajdonhoz fűződő jogok kizárólagos tulajdonosa az impresszumban találhatóak:

Előzetes írásbeli engedély nélkül semmilyen információ sem másolható az oldalról. ön csak az oldal megtekintésére és az oldal tartalmának kinyomtatására jogosult. Az oldalon található információkat, anyagokat csak személyes használatára és / vagy a holvezessek.hu szolgáltatásaival kapcsolatos döntéseihez használhatja fel. Az oldalon megtekintett, vagy az arról kinyomtatott tartalom nem másolható, nem hozható nyilvánosságra, illetve nem értékesíthető

Jogi felelősség:

üzemeltetőt  semmilyen anyagi haszonszerzés nem fűzi ahhoz, hogy felhasználó és márkakereskedő között a tesztvezetésen túl bármiféle üzlet jön létre. Ebből kifolyólag üzemeltető a felhasználótól átadott adatokra nem vállal felelősséget.

Márkakereskedő az átadott adatok alapján köteles meggyőződni felhasználó szándékának komolyságáról és dönteni a továbbiakról.

Üzemeltető nem vállal felelősséget, ha a kiválasztott kereskedés nem válaszol felhasználó kérésére.

Üzemeltető az oldal esetleges hibás működésért, átmeneti kieséséért nem vállal felelősséget, az ebből keletkező anyagi és erkölcsi károk nem róhatók fel neki. üzemeltető mindent megtesz azért, hogy a normálisan elvárható működést biztosítsa.

Üzemeltetőt nem terheli felelősség a tesztvezetés alatt történt bárminemű erkölcsi és anyagi kárért, az kizárólag a felhasználó és márkakereskedő közötti megegyezés tárgyát képezi.

A holvezessek.hu oldal vírusmentes, az esetleges internetes támadásoktól 100%-ig védeni sem szolgáltató sem üzemeltető nem képes, ezért az oldal működésében ily módon fellépő zavar üzemeltetőt nem teszi jogilag felelőssé.

Üzemeltetőnek jogában áll a mindenkori működésen változtatni előzetes értesítés nélkül, azt bármikor felfüggesztheti illetve megszüntetheti.

Ön ezt az oldalt kizárólag a saját felelősségére használja. üzemeltető nem garantálja, hogy az oldal hibáktól, vírusoktól vagy a számítógépre más módon ható hibáktól mentes. üzemeltető nem garantálja, hogy az információk a megtekintésük idején is időszerűek. A fentiek figyelmen kívül hagyásából eredő károkért üzemeltető felelősséget nem vállal.

Irányadó jog:

Az internetes oldal használatával ön elfogadja, hogy az oldalon található kommunikáció valamint az adatkezelés vonatkozásában a magyar jog az irányadó.

Amennyiben feltételeinket nem fogadja el, kérjük azonnal zárja be az oldalt.