Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Az új Juke, Qashqai és X-Trail megerősíti a Nissan vezető szerepét a crossover kategóriában

Az új Juke, Qashqai és X-Trail megerősíti a Nissan vezető szerepét a crossover kategóriában

2015. március 14.
A Nissan jövőképét és úttörő szellemiségét jól tükrözi a Genfben bemutatásra kerülő megújult crossoverkínálata. Az új Juke, Qashqai és X-Trail megerősítik a Nissan vezető szerepét a crossover kategóriában; mindhárom modell több választási lehetőséget és magasabb szintű minőséget biztosít a vásárlók számára mint valaha.

Nissan Juke

A 2014-ben lényegesen átdolgozott új Juke - nagy teljesítményű NISMO RS csúcsmodelljével kiegészülve - eddigi legszélesebb választékával érkezett a 2015-ös Genfi Autószalonra. A Juke-hoz az új Qashqai csatlakozik, melynek motorválasztéka az új 163 lóerős, korszerű DIG-T motorral bővült, és számos új iparági, biztonsági és a média által odaítélt díjjal büszkélkedhet. A Nissan új generációs crossover-triójának harmadik tagja az új X-Trail, amely jól tükrözi a márka szenvedélyes törekvését, hogy a fejlett, elérhető technológiákat merész formatervvel és kategóriavezető praktikummal ötvözze.
Új Nissan Juke: új mérce a kompakt crossoverek kategóriájában

Az új Juke ugyanannak az innovatív gondolkodásmódnak az eredménye, amely elősegítette a B-szegmens újraértelmezését. A modell az eddigi legszélesebb és legátfogóbb kínálatával szerepelt Genfben. Az új 115 lőerős, turbófeltöltős DIG-T benzinmotor és jelentősen átdolgozott motorkínálat rendkívül alacsony üzemeltetési költségeket biztosít. Az új Juke az európai értékesítés tavaly nyári megkezdése óta rendkívül népszerű a vásárlók körében.

Az új kínálat legsportosabb darabja a nagy teljesítményű Juke NISMO RS, mely pár héttel európai debütálását követően Genfben is bemutatkozik. A Nissan elismert NISMO közúti sportautó-kínálatának legújabb tagja, a 218 lóerős NISMO RS a Juke eddigi legsportosabb és legextrémebb változata, amely számos az autóversenyzés által inspirált formatervi és mérnöki megoldást foglal magában.

Nissan Juke

Nissan legújabb innovatív technológiáit azonban nem csupán a sportos csúcsmodellek tulajdonosai élvezhetik. A jármű és a vezető közötti kommunikációt elősegítő modern NissanConnect rendszer, az Aktív Biztonsági Pajzs, a Dinamikus Üzemmód Vezérlő és a panoráma napfénytető mind választhatók a magasabb felszereltségi szinteken, így minden autóvásárló számára elérhetők a prémium szolgáltatások.

Új Nissan Qashqai: a Nissan legkelendőbb modellje most még több választási lehetőséget kínál

A Nissan legkeresettebb európai modellje továbbra is magasra teszi a mércét a nyolc évvel ezelőtt általa teremtett kategóriában. A Nissan összes piacán 2014-ben bemutatott új Qashqai elődje erősségeire épített, és világszerte népszerűnek bizonyult az ügyfelek körében.

A siker kulcsa a Qashqai fejlett biztonsági rendszereiben rejlik, melyek együttesen alkotják az Aktív Biztonsági Pajzsot. A Qashqai biztonsági pajzsát úgy tervezték, hogy mindkét utas, valamint a közlekedésben részt vevő más személyek és a gyalogosok számára egyaránt maximális védelmet biztosítson. A technológia bizonyította hatékonyságát: az EuroNCAP független szervezet tesztjén ötcsillagos eredményt ért el. Az összes fontosabb törés és védelmi teszten nyújtott lenyűgöző teljesítménynek köszönhetően az EuroNCAP a Qashqait a piac legbiztonságosabb kompakt családi autójának kiáltotta ki. A modell több pontot ért el a teszteken, mint bármely versenytársa.

Nissan Qashqai

A Nissan nemrégiben egy új 163 lóerős, fejlett DIG-T benzinmotorral bővítette az új Qashqai motorkínálatát, így a modell eddigi legszélesebb kínálatával szerepel Genfben. Az új 1,6 literes, turbófeltöltős négyhengeres motor, amely teljes mértékben megfelel a károsanyag-kibocsátásra vonatkozó, szigorú EURO6-os előírásoknak, a dinamikus teljesítményt alacsony szén-dioxid-kibocsátással és rendkívül alacsony fogyasztással ötvözi. Az új motor 5600 ford./percen 163 lőerős (120 kW-os) teljesítményt nyújt, nyomatéka pedig 240 Nm, amely 2000 és 4000 közötti ford./percen áll rendelkezésre. Ezek az értékek kiválóan szemléltetik a Nissan méretcsökkentési filozófiáját, és bizonyítják, hogy nincs feltétlenül szükség nagy hengerűrtartalomra az erőteljes gyorsulás és a sebességfokozatokon belüli jelentős dinamizmus biztosításhoz.

A Nissan világhírű sunderlandi (Egyesült Királyság) üzemében gyártott új Qashqai azt követően szerepel Genfben, hogy nemrégiben legördült a kétmilliomodik autó a gyártósorról. Ez a jelentős esemény még jobban rámutat a Qashqai töretlen népszerűségére világszerte.

Új Nissan X-Trail: új szintre emeli a vezetés élményét

A 2014-ben egész Európában bemutatkozó új X-Trail tökéletes megtestesítője a Nissan kalandvágyának. Az X-Trail a Nissan négykerék-meghajtású autógyártásban szerzett tapasztalatait ötvözi a márka úttörő crossover modelljei által ihletett friss formatervvel és technológiákkal. Ennek eredményeképpen egy olyan autó született, amely átértelmezi a kompakt szabadidőautók szegmensének elvárásait.

Nissan X-Trail

Mint minden Nissan crossover modell, az X-Trail is rendkívül sokoldalú. A Nissan Aktív Biztonsági Pajzsot együttesen alkotó, átfogó biztonsági technológiái már bizonyították hatékonyságukat. Az EuroNCAP független tesztelő szervezet a maximális, ötcsillagos értékeléssel díjazta az X-Trail biztonságát a tavaly októberi teszteket követően. Ennek köszönhetően mindhárom Nissan crossover modell ötcsillagos értékeléssel rendelkezik.

Kulcsszavak: crossover, értékesítés, juke, nissan, qashqai, Sunderland, X-Trail
 
Megújult külsővel bemutatkozik a 2017-es Nissan GT-R Megújult külsővel bemutatkozik a 2017-es Nissan GT-R 4,5 százalékkal bővült az Audi értékesítése az első félév során 4,5 százalékkal bővült az Audi értékesítése az első félév során Az új Juke, Qashqai és X-Trail megerősíti a Nissan vezető szerepét a crossover kategóriában A LEAF lítium-ion akkumulátorai a Nissan automatizált gyártósori járműveiben találnak otthonra Magyarországon California Balaton Edition néven indul a VW lakóautó forgalmazása Magyarországon California Balaton Edition néven indul a VW lakóautó forgalmazása Elektromos autó töltése: Gyorsan és gördülékenyen Elektromos autó töltése: Gyorsan és gördülékenyen
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1