Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Megnyílt a 23. LADA márkakereskedés Magyarországon

Megnyílt a 23. LADA márkakereskedés Magyarországon

2017. november 13.
A hétvégén megnyitotta kapuit a 23. magyarországi LADA márkakereskedés és szerviz Egerben, a Külsősor út 8. szám alatt. A pénteki hivatalos megnyitó ünnepségen szép számmal jelen voltak érdeklődők, valamint Heves megye egykori és jelenlegi LADA versenyzői, akik takaros veteránokat vonultattak fel a Zsigulitól (2101) a LADA Samaráig.

A LADA megnyitotta 23. márkakereskedését Egerben

A rendezvényen természetesen részt vettek a LADA magyarországi importőre, a LADA Hungary vállalat vezetői is. Szombaton pedig a nagyközönség számára tartott ún. tesztnapon az érdeklődők tesztvezetések során kipróbálhatták a márka legújabb modelljeit.

A LADA sikertörténete 2015 decemberétől, a márka magyarországi visszatérése óta töretlenül ível felfelé. Ezt egyrészt az értékesítési darabszámok támasztják alá, hiszen 2017 októberében az eladott új Ladák szám meghaladta a 2000-es határt, másrészt az a tény is, hogy nagy az érdeklődés a viszonteladó partnerek részéről is. Az importőr LADA Hungary Kft. nem egész két év alatt országos márkakereskedői hálózatot épített ki, melynek legújabb tagja a hétvégén megnyitott LADA Eger márkakereskedés.

A Heves megyei márkakereskedés értékesítési szempontból az év legígéretesebb szakaszában csatlakozott a hálózathoz, hiszen a LADA karácsonyi akciójában most különösen kedvező feltételekkel kínálja eladásra a LADA Vesta gazdag szériafelszereltségű, klímás változatát. Készletről történő vásárlás esetén a vásárlók igényeik szerint választhatnak karácsonyi ajándékként egy, a számukra megfelelőbb kedvezményt: vagy a 300 000 forintos árkedvezményt vagy a 0%-os THM-mel történő finanszírozást. A Norma felszereltségű Kalina és Granta modellekhez pedig téligumi-garnitúrát adnak ajándékba a készlet erejéig.

A LADA megnyitotta 23. márkakereskedését Egerben

„Nekem is, mint oly sokaknak ebben az országban, van érzelmi kötődésem a márkához, hiszen hosszú ideig az életem része volt a LADA - évekig taxiztam és versenyeztem is vele. Természetesen a márkakereskedés megnyitása mellett elsősorban gazdasági megfontolásból döntöttünk, hiszen az árképzése és a jelenleg futó akciók rendkívül piacképessé teszik a Ladákat a hazai újautó-kereskedelemben. Mivel a környékünkön sok a borászat és az erdőgazdaság, jelentős potenciált látunk a kiváló tereptulajdonságokkal rendelkező és kedvező árú LADA 4x4 modellcsaládban. Ezt igazolja, hogy a szombati tesztnapunkon is hatalmas érdeklődés övezte a Ladákat és a hozzájuk kapcsolódó aktuális akciókat.” – nyilatkozta Kormos Gábor, a LADA Eger márkakereskedés vezetője.

Kulcsszavak: Eger, lada, márkakereskedés
 
Újabb két kereskedést nyitott a LADA Újabb két kereskedést nyitott a LADA Ismét BME siker született az egri Pneumobil versenyen Ismét BME siker született az egri Pneumobil versenyen A frissített Ford Mondeo, S-MAX és Galaxy már Magyarországon A frissített Ford Mondeo, S-MAX és Galaxy már Magyarországon Londonban megnyílt az első SEAT Store Londonban megnyílt az első SEAT Store Már rendelhető az új Fiat Panda Már rendelhető az új Fiat Panda
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1