Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Megnyílt a 23. LADA márkakereskedés Magyarországon

Megnyílt a 23. LADA márkakereskedés Magyarországon

2017. november 13.
A hétvégén megnyitotta kapuit a 23. magyarországi LADA márkakereskedés és szerviz Egerben, a Külsősor út 8. szám alatt. A pénteki hivatalos megnyitó ünnepségen szép számmal jelen voltak érdeklődők, valamint Heves megye egykori és jelenlegi LADA versenyzői, akik takaros veteránokat vonultattak fel a Zsigulitól (2101) a LADA Samaráig.

A LADA megnyitotta 23. márkakereskedését Egerben

A rendezvényen természetesen részt vettek a LADA magyarországi importőre, a LADA Hungary vállalat vezetői is. Szombaton pedig a nagyközönség számára tartott ún. tesztnapon az érdeklődők tesztvezetések során kipróbálhatták a márka legújabb modelljeit.

A LADA sikertörténete 2015 decemberétől, a márka magyarországi visszatérése óta töretlenül ível felfelé. Ezt egyrészt az értékesítési darabszámok támasztják alá, hiszen 2017 októberében az eladott új Ladák szám meghaladta a 2000-es határt, másrészt az a tény is, hogy nagy az érdeklődés a viszonteladó partnerek részéről is. Az importőr LADA Hungary Kft. nem egész két év alatt országos márkakereskedői hálózatot épített ki, melynek legújabb tagja a hétvégén megnyitott LADA Eger márkakereskedés.

A Heves megyei márkakereskedés értékesítési szempontból az év legígéretesebb szakaszában csatlakozott a hálózathoz, hiszen a LADA karácsonyi akciójában most különösen kedvező feltételekkel kínálja eladásra a LADA Vesta gazdag szériafelszereltségű, klímás változatát. Készletről történő vásárlás esetén a vásárlók igényeik szerint választhatnak karácsonyi ajándékként egy, a számukra megfelelőbb kedvezményt: vagy a 300 000 forintos árkedvezményt vagy a 0%-os THM-mel történő finanszírozást. A Norma felszereltségű Kalina és Granta modellekhez pedig téligumi-garnitúrát adnak ajándékba a készlet erejéig.

A LADA megnyitotta 23. márkakereskedését Egerben

„Nekem is, mint oly sokaknak ebben az országban, van érzelmi kötődésem a márkához, hiszen hosszú ideig az életem része volt a LADA - évekig taxiztam és versenyeztem is vele. Természetesen a márkakereskedés megnyitása mellett elsősorban gazdasági megfontolásból döntöttünk, hiszen az árképzése és a jelenleg futó akciók rendkívül piacképessé teszik a Ladákat a hazai újautó-kereskedelemben. Mivel a környékünkön sok a borászat és az erdőgazdaság, jelentős potenciált látunk a kiváló tereptulajdonságokkal rendelkező és kedvező árú LADA 4x4 modellcsaládban. Ezt igazolja, hogy a szombati tesztnapunkon is hatalmas érdeklődés övezte a Ladákat és a hozzájuk kapcsolódó aktuális akciókat.” – nyilatkozta Kormos Gábor, a LADA Eger márkakereskedés vezetője.

Kulcsszavak: Eger, lada, márkakereskedés
 
RallyCafé Autósport Magazin a Jazzy Streeten RallyCafé Autósport Magazin a Jazzy Streeten Az új Audi Q7 különösen takarékos dízel kivitelben is rendelhető Az új Audi Q7 különösen takarékos dízel kivitelben is rendelhető Soha nem látott értékesítési eredmény a Fordnál Soha nem látott értékesítési eredmény a Fordnál Lada-platformra épül az "olcsó Nissan", a Datsun Lada-platformra épül az "olcsó Nissan", a Datsun Csütörtöktől újraindul a Lada értékesítése Magyarországon Csütörtöktől újraindul a Lada értékesítése Magyarországon
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1