Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
2021-től minden új INFINITI modellben lesz elektromos hajtás

2021-től minden új INFINITI modellben lesz elektromos hajtás

2018. augusztus 29.
Az INFINITI Prototype 10 tanulmány a múlt és a jövő között teremt hidat azzal, hogy klasszikus speedsterként, de már egy elektromos kor gyermekeként született.

2021-től minden új INFINITI modellben lesz elektromos hajtás

A 2018-as Pebble Beach Concours d’Elegance keretében leleplezett modell az INFINITI kreatív és ambiciózus terveinek fizikai megtestesítője.

A technológiai innovációt kiemelt helyen kezelő márkaként az elektromos hajtás a következő magától értetődő előrelépést jelenti az INFINITI számára. 2021-től minden új INFINITI modellben lesz elektromos hajtás a még kimagaslóbb teljesítmény érdekében. A Prototype 10 betekintést enged a márka terveibe, amelyek a vezetési élmény, a lenyűgöző menetteljesítmények és a magabiztos hatótáv egyesítéséről szólnak.

A 2017-es Pebble Beach Concours d’Elegance-on leleplezett úttörő Prototype 9 koncepció után az INIFINITI ezúttal is a múltból merített ihletett a vállalat jövőjének előrevetítéséhez. A márka formatervezői által megálmodott vízió a korai kaliforniai speedsterek legszebb hagyományait eleveníti fel, modern köntösbe ültetve minden idők egyik legikonikusabb autókialakítását.

Ez az első projekt, amely Karim Habib, az INFINITI új formatervezési igazgatójának irányítása alatt született, és a márka jövőbeli formanyelvét szemlélteti.

2021-től minden új INFINITI modellben lesz elektromos hajtás

A Prototype 10 igazi földkörüli együttműködés eredményeképp jött létre: a munkát a márka japán formatervezési központja is felügyelte, a modell digitálisan az Egyesült Királyságban jött létre, majd a kaliforniai San Diegóban készült el.

Az új koncepció előrelátó gondolkodásmódja, letisztult esztétikája a jelenlegi modellek formanyelvének természetes továbbgondolásaként jött létre, az INFINITI Q Inspiration és Prototype 9 tanulmányok újításait ötvözve. A monoposto, vagyis együléses belső tér a márka vezetőközpontú beállítottságát helyezi az előtérbe, miközben szemlélteti az új, flexibilis lehetőségeket, amelyeket az elektromos hajtásláncok és a rugalmas platformok biztosítanak.

„Mindannyian heves érzelmekkel viseltetünk a roadster és a speedster modellek irányába. És legalább ennyire lelkesedünk az elektromos hajtásban rejlő lehetőségekkel és az autózás jövőjével kapcsolatban – a merész speedster tökéletes tanulmány formatervezőink számára, amely lehetővé teszi a jövő izgalmas aspektusainak felvázolását,” tette hozzá Roland Kureger, az INFINITI vezetője.

2021-től minden új INFINITI modellben lesz elektromos hajtás
Kulcsszavak: elektromos autó, infiniti, tanulmányautó
 
A Nissan megalkotta a tökéletes kutyabarát crossover tanulmányt családoknak A Nissan megalkotta a tökéletes kutyabarát crossover tanulmányt családoknak Átadásra került az első hazai Nissan e-NV200 Átadásra került az első hazai Nissan e-NV200 BMW i3, mint otthoni energiatároló BMW i3, mint otthoni energiatároló Szombaton rendezik meg az Energia Futamot Szombaton rendezik meg az Energia Futamot 18 darab, száz százalékban elektromos Nissan e-NV200 erősíti a Magyar Posta járműparkját 18 darab, száz százalékban elektromos Nissan e-NV200 erősíti a Magyar Posta járműparkját
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1