Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Az ország „legpraktikusabb” majálisát tartják szombaton Kiskunlacházán

Az ország „legpraktikusabb” majálisát tartják szombaton Kiskunlacházán

2019. május 16.
Első alkalommal rendezik meg Magyarországon a márka rajongói, tulajdonosai és érdeklődők számára a Dacia Majálist.

 Az ország „legpraktikusabb” majálisát tartják szombaton Kiskunlacházán

A május 18-i rendezvény látogatói kipróbálhatják a gyártó modellkínálatát, a tulajdonosok pedig megoszthatják egymással autójukkal kapcsolatos élményeiket, tapasztalataikat. A rendezvényen a kicsik szórakoztató programokon keresztül sajátíthatják el a biztonságos közlekedéssel kapcsolatos legfontosabb ismereteket.

A Dacia, különösen a Sandero és a Duster típusokkal a legnagyobb értékesítési volumennövekedést elérő márkák között van Magyarországon. A márka tavalyi piaci részesedése meghaladta a 6%-ot, amivel az értékesített új autók piacán a 7. legnagyobb szereplővé vált idehaza. Az egyterűeknél a Dacia Lodgy igazi slágerterméknek bizonyult, a Duster pedig 3877 forgalomba helyezett új autóval a 2. legnépszerűbb városi terepjáró lett hazánkban.

A márka és a modellek népszerűségének oka a Renault Hungária szerint a kiemelkedően praktikus kialakítás, a jó ár-érték arány és az alacsony fenntartási költség. Wachtler Tamás, a vállalat ügyvezető igazgatója elmondta: „A vásárlók visszajelzései azt mutatják, hogy rendkívül elégedettek döntésükkel. A márka népszerűségét erősítette az is, hogy az elmúlt években nem emelkedett jelentősen a Dacia modellek ára, ezzel együtt egyre több, a hétköznapi használathoz szükséges praktikus funkcióval ellátva gurulnak le a gyártósorról.

 Az ország „legpraktikusabb” majálisát tartják szombaton Kiskunlacházán

A modellek kedvelői ráadásul a közösségi médiában is nagyon aktívak: számos közösségi kezdeményezés indult el a nemzetközi piacokon a tulajdonosok révén. Ez arra indította a Renault Hungáriát, hogy a Dacia tulajdonosok kérésének megfelelően megrendezze itthon is az első márkatalálkozót.”

A gyártó több nyugat-európai országban is rendszeresen szervez találkozókat Dacia-tulajdonosok és rajongók részére, ezek több ezer érdeklődőt vonzanak évről évre. A Renault Hungária idén hazánkban is megtartja a Dacia Majálist a kiskunlacházi repülőtéren, ahol a márka rajongói és a tulajdonosok megoszthatják egymással tapasztalataikat, és kipróbálhatják a Dacia legújabb modelljeit. A május 18-i eseményre a kisebbeket is elvárják, hogy az élmény minden ízében családi legyen: amíg a szülők autós bemutatókon és teszteken vesznek részt, a gyerekek szakemberek segítségével ismerkedhetnek meg a biztonságos közlekedés alapelveivel.

A rendezvényre a Dacia autótulajdonosok a https://www.daciamajalis.hu/ oldalon regisztrálhatnak, további információ pedig a https://www.facebook.com/events/1404786689646397/ link alatt érhető el.

Kulcsszavak: dacia, Kiskunlacháza, rendezvény
 
Közkedvelt terepes - Dacia Duster 1.5 dCi 4x4 Közkedvelt terepes - Dacia Duster 1.5 dCi 4x4 A Renault nem megy el Romániából A Renault nem megy el Romániából Ma ismét Jazzy Street Ma ismét Jazzy Street Igásló a javából - Dacia Dokker 1.2 TCe Igásló a javából - Dacia Dokker 1.2 TCe A Dacia bejelentette az új 1.3 TCe benzinmotorral szerelt Duster bevezetését A Dacia bejelentette az új 1.3 TCe benzinmotorral szerelt Duster bevezetését
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1