Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Érkezik az új Volkswagen T-Roc Cabriolet

Érkezik az új Volkswagen T-Roc Cabriolet

2019. augusztus 16.
Világpremier a Frankfurti Autókiállításon: a Volkswagen bemutatja a sikeres crossover nyitott verzióját

Érkezik az új Volkswagen T-Roc Cabriolet

Az új T-Roc Cabriolet világpremierjével a Volkswagen új színt hoz a SUV kategóriába. A nyitott tetejű változat a népszerű crossover modellsorozatot bővíti, és új stílust hoz a bővülő SUV-piacra. Az új T-Roc Cabriolet hivatalos bemutatóját  szeptember 12–22. közt a Frankfurti Autószalonon (IAA) tartják, piaci bevezetésére 2020 tavaszán kerül sor.

A T-Roc Cabriolet - mely az első crossover kabrió a kompakt osztályban - a bámulatosan extrovertált dizájn, a szabadidő autókra jellemző magas üléspozíció, a nagyfokú rugalmasság és a kabrió egyedi vezetési élményének különleges kombinációját kínálja.

Puha tető: A Bogár és a Golf hagyományait követve a T-Roc Cabriolet is a klasszikus puha tetővel érkezik. A hagyományokhoz hűen teljesen automatikus tető mindössze kilenc másodperc alatt nyílik, és az autó teteje 30 km / h sebességig menet közben is nyitható illetve zárható,.  A puha tető zárása és nyitása elektromechanikusan történik.

Biztonság az utolsó részletig: A T-Roc Cabriolet utasait jól védi a borulás elleni védelem mely egészen a hátsó ülések mögötti vonalig  meghosszabbítható. 

Érkezik az új Volkswagen T-Roc Cabriolet

Meghatározott oldalirányú gyorsulási érték felett, vagy a jármű túlzott dőlése esetén a másodperc tört része alatt a hátsó fejtámlák felfelé mozdulnak. Ezenkívül a T-Roc Cabriolet-et megerősített szélvédő kerettel és egyéb szerkezeti átalakításokkal  építették meg a maximális biztonság érdekében.

„Always on” és a digitális műszerfal. Az opcionálisan elérhető új generációs információs és szórakoztató rendszerrel (MIB3) a T-Roc Cabriolet állandó online kapcsolattal rendelkezik, ezáltal teljesen új szolgáltatásokat és funkciókat kínál. Az új rendszer online csatlakozási egységgel rendelkezik, melyhez integrált eSIM is tartozik. Ez azt jelenti, hogy a Cabriolet a kívánt esetben állandóan online kapcsolatban lehet, miután a járművezető regisztrálta a Volkswagen rendszerben. Az információ az infotainment rendszer akár 8 collos képernyőjén jelenik meg. Ha ezt az opcionálisan rendelkezésre álló Active Info Display-jel és annak 11,7 collos képernyőjével kombinálva használják, akkor teljesen digitális “pilótafülke jelleg” alakulhat ki – ez a digitális műszerfal, az úgynevezett „Digital-Cockpit”.

Style és R-Line felszereltségi csomagok: A T-Roc Cabriolet-nél a „Style” és az „R-Line” felszereltségi szintek közül is választhatunk. A Style-felszereltségi csomag a dizájnra és az egyéniségre összpontosít.

Érkezik az új Volkswagen T-Roc Cabriolet

Az R-Line csomag pedig határozottan sport-orientált felszereltségként foglalja magában a T-Roc számára opcionálisan kínált R-Line külső és belső felszereltségi csomagjainak elemeit. A sportos karaktert tovább hangsúlyozzák az olyan jellemzők, mint a ködlámpa, a sportosra hangolt futómű és a progresszív kormányzás sebességfüggő kormányművel.

Hatékony TSI-duó: Két hatékony benzines turbómotor, a 85 kW / 115 LEés a 110 kW / 150 LE teljesítményű erőforás érhető el az elsőkerék-hajtású T-Roc Cabriolet-nél. Alapkivitelben az 1,0 literes, 85 kW teljesítményű háromhengeres motorral hat fokozatű kézi sebességváltó kapható; míg a nagyobb 1,5 literes, 110 kW teljesítményű négyhengeres motorhoz opcióként hét sebességes duplakuplungos sebességváltó is rendelhető.

Érkezik az új Volkswagen T-Roc Cabriolet

Kulcsszavak: autószalon, cabriolet, Frankfurt, premier, T-Roc, volkswagen
 
A Volkswagen-csoport vált a világ leginkább fenntartható növekedését mutató gépkocsigyártó csoportjává A Volkswagen-csoport vált a világ leginkább fenntartható növekedését mutató gépkocsigyártó csoportjává Érkezik az új Volkswagen T-Roc Cabriolet Genfben mutatkozott be Európának az új Kia Soul EV Az Alfa Romeo sztárja 4C Spider és Coupé Az Alfa Romeo sztárja 4C Spider és Coupé Egy másik Toyota legenda is megújul Tokióban Egy másik Toyota legenda is megújul Tokióban A Német Formatervezési Tanács nyolc kitüntetéssel jutalmazta a Volkswagen márkát A Német Formatervezési Tanács nyolc kitüntetéssel jutalmazta a Volkswagen márkát
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1