Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Nőtt a Scania árbevétele és nyeresége tavaly

Nőtt a Scania árbevétele és nyeresége tavaly

2020. március 26.
A Scania svéd járműgyártó nettó árbevétele 11 százalékkal 152,4 milliárd svéd koronára nőtt 2019-ben az előző évhez képest, mérleg szerinti eredménye 27 százalékkal 12,3 milliárd svéd koronára emelkedett.

Nőtt a Scania árbevétele és nyeresége tavaly

A Scania Hungária szerdai közleményében Henrik Henriksson, a vállalat elnök-vezérigazgatója kiemelte: a működési bevétel minden idők legnagyobb értékét tette ki 17,4 milliárd svéd koronával, 11,5 százalékos árbevétel-arányos működési eredményt nyújtva.

A tehergépkocsik és a városi, illetve távolsági autóbuszok teljes rendelésállománya 9 százalékkal visszaesett 2019-ben 2018-hoz képest. Európában a tehergépkocsik iránti kereslet csökkent 2019 második felében a gazdaság gyengülése miatt. A városi és a távolsági autóbuszok megrendelései a legtöbb régióban csökkentek.

A motorok üzletágában ugyanakkor jónak számított a tavalyi megrendelések mennyisége, még a 2018-as erős számokhoz képest is.

A tájékoztatás szerint a fosszilis forrásoktól mentes közlekedési rendszerre való átállás sikerességéhez létfontosságúak a bioüzemanyagok, a Scania tavaly 46 százalékkal növelte az alternatív üzemanyagokkal működő járművek értékesítését.

A közleményben kitérnek arra is, hogy a Scaniának folytatnia kell nagyszabású beruházásait az új technológiákba, hogy élen járhasson a fenntartható közlekedésre való átállásban.

Nőtt a Scania árbevétele és nyeresége tavaly
Kulcsszavak: haszongépjármű, járműipar, kamion, scania
 
Az Egyesült Államokban tervezi legújabb gyártóbázisának létrehozását a Hankook Tire Az Egyesült Államokban tervezi legújabb gyártóbázisának létrehozását a Hankook Tire Kínaiak mentik meg a londoni taxikat Kínaiak mentik meg a londoni taxikat A Nissan Magyarországon is sikeresen zárta a 2012-es üzleti évet A Nissan Magyarországon is sikeresen zárta a 2012-es üzleti évet A Vitara és a Swift is kategóriaelső A Vitara és a Swift is kategóriaelső Az Audi A4-hez készült LEDriving Xenarc fényszóró a xenon és a LED technológiát ötvözi Az Audi A4-hez készült LEDriving Xenarc fényszóró a xenon és a LED technológiát ötvözi
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1