Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Mazda 100 éves évfordulóját limitált szériás modellekkel ünnepli

A Mazda 100 éves évfordulóját limitált szériás modellekkel ünnepli

2020. április 06.
A Mazda fennállásának 100 éves évfordulóját limitált szériás modellekkel ünnepli, melynek keretében minden modell speciális formában jelenik meg.

A Mazda 100 éves évfordulóját limitált szériás modellekkel ünnepli

A modellek a Mazda első személyautója, az R360 Coupe egyediségére emlékeztetnek.

Az R360 Coupe karakterisztikája, úgymint a korszerű technológia, a kiemelkedő dizájn és az élvezetes vezetés mind a mai napig jellemző a Mazdákra, sok-sok elégedett rajongót szerezve a márkának világszerte.

Az évfordulós modellek külseje fehér, gyöngyházmetál színt kapott, belterükben a burgundi vörös dominál, sok más, 100 éves évfordulós elem mellett – ez a kétféle színű megoldás tette annyira sikeressé az R360 Coupe-t, amikor 1960-ban a piacra lépett.

Mazda R360 Coupe (1960)

Az R360 Coupe a II. világháború utáni japán autógyártás egyik ikonikus figurája – a Mazda első személyautója volt. Nagyon sokan megszerették kis méretét, egyedi, kedves, jövőbe mutató formatervét, nagyszerű vezethetőségét és versenyképes árát. Ez akkoriban sokaknak az autóbirtoklás első örömét adta a nehéz idők után. Az autóban egy négyhengeres motor dolgozott, ami akkoriban azért szokatlan volt a mikro- és mini személyautók között.

A Mazda 100 éves évfordulóját limitált szériás modellekkel ünnepli

Automata váltójának és könnyű építésének köszönhetően vezetése egyszerű és élményteli volt – ebben hasonlít a mostani Mazdákhoz.

100. évfordulós modellek (2020)

A vásárlók a Mazda-választék teljes szélességében választhatják a 100. évfordulós felszereltséget, a kétféle (kívül fehér, belül burgundi vörös) színnel, és sok kicsi, egyedi részlettel, melyek különlegessé teszik ezt a limitált szériát.

Részletek:

-    szőnyegek 100 éves évfordulós logoval varrva
-    első fejtámlák 100 éves évfordulós logoval varrva
-    burgundi vörös padló kárpit
-    távirányítós kulcs 100 éves évfordulós logóval, limitált szériás dobozban
-    Felnikupak 100 éves évfordulós logóval
-    100 éves évfordulós logo az első lökhárítón
-    Snowflake fehér gyöngyház metál Mica külső fényezés

A limitált széria modelljei április 3-tól elérhetőek a japán piacon, az európai vevők 2020 őszétől tudnak majd ilyen felszereltséget Mazdát rendelni.

A Mazda 100 éves évfordulóját limitált szériás modellekkel ünnepli

Kulcsszavak: évforduló, limitált széria, mazda
 
Száz éves a Chevrolet „Csokornyakkendő”! Száz éves a Chevrolet „Csokornyakkendő”! A Mazda 100 éves évfordulóját limitált szériás modellekkel ünnepli Vasárnaptól új időpontban reggel 8 és 10 óra között, több zenével és hosszabb műsoridőben jelentkezik a Jazzy Street! A Mazda 100 éves évfordulóját limitált szériás modellekkel ünnepli A Mazda SKYACTIV modelljének együttes gyártási darabszáma meghaladta az egy millió darabot A Ford bemutatja Mustang55 jubileumi modellt A Ford bemutatja Mustang55 jubileumi modellt 50. születésnapját ünnepli a Škoda 1000 MBX kultuszautó 50. születésnapját ünnepli a Škoda 1000 MBX kultuszautó
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1