Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Női tereprally versenyzők egy Nissan Frontierrel állnak rajthoz

Női tereprally versenyzők egy Nissan Frontierrel állnak rajthoz

2021. október 25.
A Nissan Wild Grace csapat versenyezett október során a 2021-es amerikai Rebelle Rally-n. A Rebelle Rally-n csak nők versenyezhetnek, és ez az Egyesült Államok leghosszabb terepralija, 1500 mérföld távolsággal.

Női tereprally versenyzők egy Nissan Frontierrel állnak rajthoz

A Nissan nemrég mutatta be a 80-as évek Nissan Hardbody off-road bajnokai által inspirált, az októberi Rebelle Rally-n részt vevő 2022-es Frontiert.

Az ikonikus piros, fehér, kék színű matricázáson kívül, melyet a San Diegoban található Nissan Design America frissített fel, az egyedi 2022 Frontier új NISMO Off Road alkatrészeket is kapott, úgy mint a NISMO Off Road 4 colos keresőlámpa, a NISMO Off Road sportkipufogóvég, a NISMO Off Road felfüggesztéscsomag és a NISMO Off Road terep kerék.
 
A kizárólag nőkből álló 2021-es Rebelle Rally az Egyesült Államok leghosszabb off-road ralija, mely 8 napnyi vad küzdelmet jelent több, mint 1.500 mérföldön Nevada, Arizona és Kalifornia sivatagain keresztül. Október 7-én kezdődött Nevadában a Hoover Damnél és a kaliforniai Imperial Sand Dunes nevű helyen ér véget.

Női tereprally versenyzők egy Nissan Frontierrel állnak rajthoz

„A Nissan a 60-as évek óta állandó résztvevője az off-road versenyzésnek, a 80-as évek Hardbody autói pedig továbbra is a legsikeresebb és legismertebb autók között vannak számontartva” – nyilatkozta Michael Soutter a Nissan Észak-Amerika Vevőszolgálati alelnöke.

A Nissan az egyetlen autógyártó, ami az esemény 2016-os elindulása óta minden évben versenybe szállt. A Wild Grace csapat kapitányai Sedona Blinson és Lyn Woodward 2021-ben 6. helyezést értek el a 42 indulóból.

„A 2021-es pálya a Rebelle rövid kis történelmének a legnehezebb pályája és a csapatok is kivételesek” – nyilatkozta Lyn.

Bár a NISMO Off Road alkatrészek minden kétséget kizáróan fontos szerepet játszottak a Wild Grace csapat versenyzésében, de az autó legfeltűnőbb része mégiscsak a retró matrcia dizájn volt.

„A 80-as években nőttem fel és tudom, hogy a Hardbody mit jelent a Nissan történelmében, így a látványterv hatására libabőrös lettem,” – tette hozzá Lyn.

Női tereprally versenyzők egy Nissan Frontierrel állnak rajthoz


Kulcsszavak: Frontier, NISMO Off Road, nissan, tereprali
 
Erősödött a Nissan pozíciója a világ vezető márkanevei között Erősödött a Nissan pozíciója a világ vezető márkanevei között Női tereprally versenyzők egy Nissan Frontierrel állnak rajthoz Az Almera utódja - Nissan Pulsar 1.2 DIG-T A Nissan új villanymotoros hajtásrendszert mutat be A Nissan új villanymotoros hajtásrendszert mutat be Női tereprally versenyzők egy Nissan Frontierrel állnak rajthoz Fiatalosabb mint elődje - Nissan Note 1.2 Női tereprally versenyzők egy Nissan Frontierrel állnak rajthoz Magasabb átlagsebességet ér el az új Nissan LEAF
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1