Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Juke Nismo bemutatkozott a Budapesti közönségnek

A Juke Nismo bemutatkozott a Budapesti közönségnek

2013. június 14.
A Nissan legendás motorsport részlege, a Nismo utcai autó programjának keretében a versenypályákon szerzett tapasztalatait már a Nissan modellek gyári sportverzióiban is hasznosítja.
Nissan Juke NismoA Nismo, mint márkanév első két modellje, a Juke, illetve 370Z Nismo már jelenleg is kapható a magyar márkakereskedésekben és a palettához hamarosan csatlakozik az elsöprő teljesítményű GT-R Nismo is.

A Nissan hazai importőre június 13-án ünnepelte meg az új prémium márkanév sikeres indítását a WestEnd City Center bevásárló központ tetején. Az Abaházi Csaba és Wéber Gábor ceremónia mesterek által irányított rendezvényen 17:00-kor kezdődtek az izgalmas vezetői versenyek, valamint az azokat megtörő triálos és streetfighter bemutatók, majd a rendezvény fénypontján, az esti órákban Oláh Gergő, az X-Faktor 2012-es győztese, aki maga is nemrég vette át nyeremény Juke-ját, adott koncertet.

A Nissan és a Class FM együttműködésének keretében a lelkes „Kapd el a Juke Nismo-t" játékosok egy exkluzív utat nyerhettek Abaházi Csabával a 2013-as Le Mans-i versenyre. Június elejétől egy felmatricázott Juke Nismo járta az országot, amit a lelkes játszani vágyóknak le kellett fotózni, majd az elkészült képet fel kellett tölteniük egy website-ra. A felöltők közül a Class FM kisorsolt 8 szerencsés embert, akik a rendezvényen egy speciális technikai pályán vezethették a Juke Nismo-t. Hogy a 8 indulónak ne legyen könnyű dolga, a helyszínen megjelenő érdeklődők közül Abaházi Csaba kiválasztott még 4 játékost, akik bekerülnek a tesztvezetők közé. így már összesen 12 ember versenyzett a Le Mans-i útért, melynek nyertesét Gergő koncertje előtt hozták nyilvánosságra.

Nissan Juke NismoEgy boldog - és ügyes - Nismo rajongó tehát hamarosan Franciaországba repül Abaházi Csabával, ahol a legendás Le Mans 24H autóverseny vár rá, míg a többi résztvevőnek az idén 10 éves Z Club Hungary jóvoltából kiállított oldtimer Nissan sportautók, a nagy meglepetésre szintén bemutatott brutális 370Z Nismo és a rendezvény egyéb fénypontjainak emlékével kell beérnie.
Kulcsszavak: 370z, autóipar, bemutató, gt-r, juke, Juke Nismo, nissan
 
Idén talál majd gazdára a 250 ezredik Ford Magyarországon Idén talál majd gazdára a 250 ezredik Ford Magyarországon A Juke Nismo bemutatkozott a Budapesti közönségnek Mazda CX-5 és Mazda6 flotta a Nobel-békedíjasok varsói csúcstalálkozóján A JUKE 10. évfordulójára a Nissan Franciaországban szervezett egy fotóversenyt A JUKE 10. évfordulójára a Nissan Franciaországban szervezett egy fotóversenyt Már itthon is elérhető az új Land Rover Defender Már itthon is elérhető az új Land Rover Defender A Juke Nismo bemutatkozott a Budapesti közönségnek Elkészült az egymilliomodik Hyundai gépkocsi
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1