Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Ismét környezetbarát autó lett a Lexus CT 200h

Ismét környezetbarát autó lett a Lexus CT 200h

2014. augusztus 16.
A Lexus CT 200h ismét elnyerte az év leginkább környezetbarát autója címet a VCD német közlekedési szervezet választásán. A CT 200h a kompakt autók kategóriájában is első helyezést ért el.

Lexus CT 200h

A VCD németországi közlekedési szervezet a mai napon nyilvánosságra hozta környezetbarát gépjárműveket összegző programjának éves végeredményét. A full hybrid Lexus CT 200h egyértelmű abszolút győztesként zárta a felmérést, emellett az alsó-középkategóriás autók körében is diadalmaskodott. A CT 200h már 2011-ben is első helyezett lett.

A modell idei győzelme újfent igazolta, hogy a hibrid technológia az autóipar első számú környezetbarát technológiája. A VCD immár huszonötödik éve adja ki a környezetbarát autók listáját (VCD Auto-Umweltliste). Az idei évben 400, jelenleg megvásárolható modellt értékelt a szervezet, melynek során figyelembe vették a típusok károsanyag- és zajkibocsátásának emberekre és a környezetre gyakorolt hatását. A lista tudományosan megalapozott, megbízható döntéstámogatást biztosít az új autót vásárolni szándékozó ügyfeleknek.

Az idei győztes, az új Lexus CT 200h a kiváló hatásfokú Lexus Hybrid Drive hajtásláncnak köszönheti kategóriaelső CO2-kibocsátását (mindössze 82 g/km).

Lexus CT 200h

Lexus CT 200h

Kulcsszavak: CT200h, díj, hibrid, környezetbarát, lexus
 
A Toyota egymilliomodik európai hybrid vásárlója két Auris Hybridet vihetett haza A Toyota egymilliomodik európai hybrid vásárlója két Auris Hybridet vihetett haza Az Alfa Romeo 4C nyerte el az ‘Auto, Motor und Sport - Best Cars 2014’ címet Az Alfa Romeo 4C nyerte el az ‘Auto, Motor und Sport - Best Cars 2014’ címet Csúcson az elektromos autók és az ázsiai cégek száma a frankfurti autószalonon Csúcson az elektromos autók és az ázsiai cégek száma a frankfurti autószalonon Az LC a Lexus márka leggyorsabb szériamodellje! Az LC a Lexus márka leggyorsabb szériamodellje! Földgáz-hajtású autót vesz aki környezetbarát! Földgáz-hajtású autót vesz aki környezetbarát!
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1