Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Ismét környezetbarát autó lett a Lexus CT 200h

Ismét környezetbarát autó lett a Lexus CT 200h

2014. augusztus 16.
A Lexus CT 200h ismét elnyerte az év leginkább környezetbarát autója címet a VCD német közlekedési szervezet választásán. A CT 200h a kompakt autók kategóriájában is első helyezést ért el.

Lexus CT 200h

A VCD németországi közlekedési szervezet a mai napon nyilvánosságra hozta környezetbarát gépjárműveket összegző programjának éves végeredményét. A full hybrid Lexus CT 200h egyértelmű abszolút győztesként zárta a felmérést, emellett az alsó-középkategóriás autók körében is diadalmaskodott. A CT 200h már 2011-ben is első helyezett lett.

A modell idei győzelme újfent igazolta, hogy a hibrid technológia az autóipar első számú környezetbarát technológiája. A VCD immár huszonötödik éve adja ki a környezetbarát autók listáját (VCD Auto-Umweltliste). Az idei évben 400, jelenleg megvásárolható modellt értékelt a szervezet, melynek során figyelembe vették a típusok károsanyag- és zajkibocsátásának emberekre és a környezetre gyakorolt hatását. A lista tudományosan megalapozott, megbízható döntéstámogatást biztosít az új autót vásárolni szándékozó ügyfeleknek.

Az idei győztes, az új Lexus CT 200h a kiváló hatásfokú Lexus Hybrid Drive hajtásláncnak köszönheti kategóriaelső CO2-kibocsátását (mindössze 82 g/km).

Lexus CT 200h

Lexus CT 200h

Kulcsszavak: CT200h, díj, hibrid, környezetbarát, lexus
 
A BMW i divízió környezetbarát mobilitással támogatja a Csendes-óceán megtisztítását A BMW i divízió környezetbarát mobilitással támogatja a Csendes-óceán megtisztítását Hatékony gyártási folyamatainak elismeréséül a SEAT elnyerte az "Automotive Lean Production" díjat Hatékony gyártási folyamatainak elismeréséül a SEAT elnyerte az "Automotive Lean Production" díjat Nem az elektromos autóké a jövő? - Hát akkor meg mié?! Nem az elektromos autóké a jövő? - Hát akkor meg mié?! Szombaton rendezik meg az Energia Futamot Szombaton rendezik meg az Energia Futamot Az új generációs i10 nagy presztízsű díjakkal és eladási sikerekkel büszkélkedhet Európában Az új generációs i10 nagy presztízsű díjakkal és eladási sikerekkel büszkélkedhet Európában
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1