Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Nissan „Milliárd köszönetet” mond a LEAF-tulajdonosoknak

A Nissan „Milliárd köszönetet” mond a LEAF-tulajdonosoknak

2014. december 04.
A CarWings telemetriai rendszerben regisztrált Nissan LEAF-ek vezetői világszerte összesen egymilliárd kilométert tettek meg autóikkal. A Nissan LEAF-tulajdonosok globálisan több mint 180 millió kilogramm CO2kibocsátásától kímélték meg a légkört. A mai napig világszerte több mint 147 000 Nissan LEAF járművet értékesítettek.

A Nissan „Milliárd köszönetet” mond a LEAF-tulajdonosoknak

A Nissan bejelentette, hogy a CarWings telemetriai rendszerben regisztrált, 100%-ban elektromos Nissan LEAF modellek tulajdonosai világszerte már összesen egymilliárd kilométert tettek meg autóikkal, ami több mint 180 millió kilogramm CO₂ kibocsátásától kímélte meg a légkört.

Ez a fantasztikus mérföldkő az elmúlt csaknem négy év eredménye, hiszen a LEAF, a világ első, nagy sorozatban gyártott, teljesen elektromos autója, mely 2010-ben lépett piacra. A LEAF jelenleg minden idők legnagyobb darabszámban értékesített elektromos járműve. A világszerte eladott több mint 147 000 LEAF-ből 31 000 darab Európában talált gazdára.

A LEAF-ben használt innovatív CarWings telemetriai rendszernek köszönhetően a Nissan a modell bevezetése óta pontos nyilvántartást vezet a CarWings-ben regisztrált LEAF-ek futásteljesítményéről. A Nissan egy online számlálón jegyzi a kilométereket, és számos népszerűsítő videofilm készítésével aktívan vonja be a tulajdonosokat is a számlálásba.

A Nissan „Milliárd köszönetet” mond a LEAF-tulajdonosoknak

Paul Willcox, a Nissan európai elnöke a következőket mondta: „Eredetileg azt a célt tűztük ki, hogy az innovatív CarWings rendszerben regisztrált Nissan LEAF-tulajdonosok 2015 januárjára érjék el az egymilliárd kilométeres teljes megtett távolságot, és rendkívül nagy örömmel jelentjük be, hogy ehhez a mérföldkőhöz a vártnál korábban sikerült eljutni. Szeretnénk köszönetet mondani minden Nissan LEAF-tulajdonosnak, hogy a világon elsőként hozzásegítettek minket ehhez a sikerhez."

 „A Nissan LEAF a világ első, nagy sorozatban gyártott elektromos családi autója, és a teljes Nissan modellcsaládon belül a legmagasabb tulajdonosi elégedettségi pontszámmal rendelkezik.Ez a mérföldkőnek számító össztávolság jól mutatja, hogy ügyfeleink szorgalmasan gyűjtik a kilométereket, és aktívan kihasználják a csendes, emissziómentes autózás előnyeit."

Ez a különleges eredmény jól tükrözi a LEAF sikerét, és a vállalat folyamatos vezető szerepét az elektromos járművek piacán. A Nissan szeretné továbbra is megőrizni vezető helyét ezen a területen, ezért bemutatta második 100%-ban elektromos járművét, a zéró-emissziós e-NV200 kompakt városi furgont.

A Nissan „Milliárd köszönetet” mond a LEAF-tulajdonosoknak

 

 
Kulcsszavak: e-NV200, elektromos, elektromos autó, értékesítés, jármű kereskedelem, leaf, nissan, villanyautó, zöld
 
A környezetvédők kedvence - Nissan LEAF A környezetvédők kedvence - Nissan LEAF A Nissan „Milliárd köszönetet” mond a LEAF-tulajdonosoknak Gépjárművásárlás felelőséggel - átvizsgálás nélkül veszélyesek lehetnek az idős használt autók Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma Nagy-Britanniában márciusban Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma Nagy-Britanniában márciusban Megduplázza az elektromos autó vásárlásra vonatkozó állami támogatás összegét a Renault Magyarországon Megduplázza az elektromos autó vásárlásra vonatkozó állami támogatás összegét a Renault Magyarországon Vállalta a pionír szerepét Szikszó Vállalta a pionír szerepét Szikszó
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1