Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Audi Hungaria: elkészült a 100 000. hibridautó Győrben

Audi Hungaria: elkészült a 100 000. hibridautó Győrben

2022. május 23.
Folyamatosan nő az elektromos, mild hibrid és plug-in hibrid technológiájú járművek aránya a gyártásban.nLes Zoltán, az Audi Hungaria járműgyártásért felelős igazgatósági tagja: „Csapatunk az elektromobilitáshoz szükséges valamennyi kompetenciával rendelkezik”

Audi Hungaria: elkészült a 100 000. hibridautó Győrben

A mai napon legördült az Audi Hungariánál a 100 000. hibridautó a gyártósorról: egy Audi Q3 Sportback 45 TFSI e District-zöld színben, amely Németországba indult útnak első tulajdonosához. A vállalat járműgyártása 2019-ben lépett az elektromobilitás útjára a mild hibrid technológiájú járművek gyártásával, amelyet 2020-ban a plug-in hibrid technológiájú Audi Q3 modellek gyártása követett. A járműgyártásban folyamatosan nő az elektromos hajtásláncú járművek aránya.
 
„Járműgyártásunk csapata közel 25 éves tapasztalattal készíti a győri Audi TT Coupé és Roadster, valamint az Audi Q3 és Q3 Sportback modelljeinket. Az évek során folyamatosan bővítettük kompetenciáinkat, amelynek köszönhetően képesek vagyunk egy gyártósoron gyártani a belső égésű motorral szerelt és az elektromos hajtásláncú modelljeinket. A 100 000. hibridmodellünk gyártása egy fontos mérföldkövet jelent számunkra az elektromobilitás felé vezető úton”, mondta Les Zoltán, az Audi Hungaria járműgyártásért felelős igazgatósági tagja.
 
Audi Hungaria: elkészült a 100 000. hibridautó Győrben

A 100 000. győri elektromos modell, egy Audi Q3 Sportback 45 TFSI e, amelyet 2022-ben az Év Magyar Autójának választott a szakmai zsűri. Az autó 180 kW (245 LE) rendszerteljesítményre képes, amelyet a plug-in hibrid technológia jegyében egy 1,4 literes TFSI motor és egy elektromotor biztosít, amely energiáját egy lítiumion akkumulátorból nyeri. A modell tisztán elektromos hatótávja 45-50 kilométer.
 

Kulcsszavak: audi, Audi Hungaria, autógyár, győr, PHEV
 
Extrém időjárási viszonyok között tesztel az Audi Hungaria Extrém időjárási viszonyok között tesztel az Audi Hungaria Az Audi fenntartható mobilitással és töltési megoldásokkal érkezett a davosi Világgazdasági Fórumra Az Audi fenntartható mobilitással és töltési megoldásokkal érkezett a davosi Világgazdasági Fórumra Aláírták a BMW Group magyarországi beruházásának első szerződéseit Aláírták a BMW Group magyarországi beruházásának első szerződéseit Audi Q7 e-tron quattro az első plug-in hibrid a Q sorozatban Audi Q7 e-tron quattro az első plug-in hibrid a Q sorozatban Az Audi konszern meggyőző eredménnyel zárta az első negyedévet Az Audi konszern meggyőző eredménnyel zárta az első negyedévet
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1